ΑΧΑΪΑ: Με τον Χρήστο Γούτο, υποψήφιος, στο Αίγιο, ο Γιάννης Σκαρώνιας

Η Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» του Υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας Χρήστου Γούτου, ανακοινώνει ότι:
«Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, υποψήφιος στο Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου, θα είναι ο Γιάννης Σκαρώνιας.

Ο κ. Σκαρώνιας, γεννήθηκε στο Αίγιο, είναι απόφοιτος Επαγγελματικού Λυκείου και Ιδιωτικός Υπάλληλος. Είναι παντρεμένος με τη Δημοτική Υπάλληλο Σοφία Παπακωνσταντίνου.
Ο ίδιος, σε δήλωσή του, αναφέρει:
«Ήμουν πάντα ενεργός πολίτης, με έντονο ενδιαφέρον για τα κοινά της πόλης και θέλω μέσα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις, για ένα Αίγιο – Σύγχρονη Πόλη, που θα διεκδικήσει αυτό που αξίζει. Ποτέ μου δεν ζήτησα και δεν ωφελήθηκα από κανέναν, γιατί με διέπει αξιοπρέπεια και με αξίες πάντα έθετα στόχους και πάλευα για να τους κατακτήσω. Ο Χρήστος Γούτος είναι ακέραιος χαρακτήρας, με ήθος και ικανότητα».
Ο Χρήστος Γούτος, τον καλωσορίζει στην Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ», τονίζοντας:

«Ο Γιάννης Σκαρώνιας, αγωνιστής μια ζωή, ξέρει από πολύ κοντά τα προβλήματα που βιώνουν οι συμπολίτες στην καθημερινότητά τους. Όταν είσαι στην καρδιά της κοινωνίας κα έχεις θέληση για προσφορά στο σύνολο των δημοτών, τότε πολλά μπορείς να προσφέρεις. Θα παλέψουμε για να κάνουμε το Αίγιο του Αύριο. Καλή μας επιτυχία».