ΠΑΤΡΑ: Ο Βασίλης Γεωργίου υποψήφιος με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο

Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Γρηγόρη Αλεξόπουλου να είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό «Πρωτεύουσα ξανά!». Είμαι έμπορος και διατηρώ οικογενειακή επιχείρηση στην οδό Ανθείας, στα Ζαρουχλέικα, όπου κατοικώ επί 43 έτη. Ως έμπορος γνωρίζω από πρώτο χέρι τα προβλήματα του εμπορικού κλάδου. Επίσης, λόγω του επαγγέλματός μου, έρχομαι καθημερινά σε επαφή με πολύ κόσμο, ο οποίος με εμπιστεύεται πολλά έτη και γι΄ αυτό αισθάνομαι καταξιωμένος ως επαγγελματίας.

Παράλληλα με την επαγγελματική μου ιδιότητα δραστηριοποιούμαι και στον πολιτιστικό και τον αθλητικό τομέα. Είμαι επίτιμο μέλος σκοπευτικής ομάδας Α.Σ.Ο.Α. επί 11 συναπτά έτη και διεθνής κριτής σκοπευτικών αγώνων. Έχω διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Αγ. Αθανάσιος» Ελληνικού Αχαΐας, καθώς και μέλος του Δ.Σ. της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ατρομήτου Πατρών.

Η κάθοδος μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τη παράταξη του Γρηγόρη Αλεξόπουλου αποσκοπεί στην αγάπη μου για τη πόλη που γεννήθηκα. Βιώνοντας μέσα από τον επαγγελματικό μου στίβο τις ανάγκες των συμπολιτών μου συμπορεύομαι στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο αυτής της πόλης. Έφτασε ο καιρός νέοι άνθρωποι να μπουν στο στίβο των δημοτικών εκλογών και να βάλουν το λιθαράκι τους να γίνει η Πάτρα πραγματική πρωτεύουσα. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια… Μόνο πράξεις. Αυτό έχω διδαχθεί από μικρό παιδί στην οικογενειακή μας επιχείρηση βλέποντας πως βγαίνει το μεροκάματο. Αυτό θέλω να κάνω και στο δήμο να βοηθήσω για τις καθημερινές ανάγκες αυτής της πόλης.

Με τον Γρηγόρη μας συνδέει μια μακρόχρονη σχέση. Κατοικούμε στην ίδια γειτονιά και τον εκτιμώ ιδιαίτερα. Αποφάσισα να στηρίξω την προσπάθειά του για τη διεκδίκηση του Δήμου γιατί πιστεύω στις ικανότητές του. Θεωρώ ότι ως άνθρωπος της αυτοδιοίκησης είναι ο καταλληλότερος για να κάνουμε την Πάτρα μας Πρωτεύουσα ξανά.