Αρνείται ο Πελετίδης ν’ αξιοποιήσει τον πλούτο του φράγματος Πείρου-Παραπείρου!

Με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Νερού, ο ανεξάρτητος βουλευτής και υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Νικολόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Παγκόσμια μέρα νερού σήμερα, του πολυτιμότερου φυσικού αγαθού.
Εμείς ως Πατρινοί ζούμε σε μια ιδιότυπη ομηρία.
Μια ομηρία που μας έχει δέσμιους στην υπανάπτυξη και την μιζέρια της δημοτικής αρχής.
Η Πάτρα, η μητρόπολη του Νότου έχει μετατραπεί σε «μητρόπολη» της ανεργίας. Η δημοτική παράταξη του ΚΚΕ, μένοντας πιστή στο δόγμα της ανακατανομής της φτώχειας, συνεχίζει και πολεμά με κάθε τρόπο και κάθε μέσο την οποιαδήποτε αναπτυξιακή προοπτική αυτού του τόπου.
Αρνείται να αναζητήσει την ενδεδειγμένη και πιο συμφέρουσα λύση στην διαχείριση του φράγματος Πείρου-Παραπείρου.
Ένα φράγμα που σε ποσοστό κάλυψης 100%, θα περιέχει 45 εκατ. κυβικά μέτρα (m3) νερού ικανοποιώντας πλήρως τις ανάγκες της Πάτρας, της ΒΙΠΕ και της Δυτικής Αχαΐας.
Ένα φράγμα που θα λύσει το πρόβλημα υδροδότησης της Βιομηχανικής Περιοχής, θα προσελκύσει επενδύσεις και θα απελευθερώσει τις δυνατότητες της Βιομηχανικής Περιοχής.
Που θα αξιοποιήσει τις δυνατότητες του εναλλακτικού και παραλίμνιου τουρισμού, που θα ενδυναμώσει οικονομικά την περιοχή με την δημιουργία μικρομεσαίων επιχειρήσεων εστίασης, υποδομών για περιήγηση, παρατηρητηρίων κ.ά.
Εμείς ως ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ θα σταθούμε απέναντι στα σχέδια της απερχόμενης δημοτικής αρχής που θέλει την Πάτρα δέσμια της μιζέριας της και της υπανάπτυξης.
Θέλουμε και μπορούμε να επιβάλλουμε την ορθή λύση για την αξιοποίηση του φράγματος και την προάσπιση του αγαθού του νερού, χωρίς ιδεοληψίες και εμμονές, επ’ ωφελεία της πόλης και των δημοτών».