Γιώργος Μαυρίδης: Να κατέβω με την Νοτοπούλου στο δήμο Θεσσαλονίκης;

Η Κατερίνα Νοτοπούλου του έκανε πρόταση και αυτός ρωτά τον κόσμο για τη γνώμη του.

Ο Γιώργος Μαυρίδης έχει δεχτεί πρόταση από την Κατερίνα Νοτοπούλου για να κατέβει ως δημοτικός σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του δήμου Θεσσαλονίκης. Ο γνωστός tattoo artist με ποστάρισμά του στο Instagram παραδέχεται πως έχει δεχτεί πρόταση και μάλιστα ρωτά τον κόσμο τι άποψη έχει για το αν πρέπει ή όχι να κατέβει στις εκλογές.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Μαυρίδης αναφέρει:  «Την τελευταία εβδομάδα μου έγινε μια πρόταση να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές με την Κατερίνα Νοτοπουλου» και αποκαλύπτει τα τρία πράγματα που έχει ζητήσει να αναλάβει προσωπικά, τα οποία είναι: 1) άστεγοι, 2) αδέσποτα, 3) αισθητική (μιλώντας πάντα σε ότι έχει να κάνει με τέχνη).

Στη συνέχεια αποκαλύπτει πως βρίσκεται σε προβληματισμό για το αν πρέπει ή όχι να κατέβει στις εκλογές, αλλά και πως χάρηκε βλέποντας τους ανθρώπους που έχει γύρω της η Κ. Νοτοπούλου (πήγε στην εκδήλωση της ΔΕΘ γι’ αυτό το λόγο).

Μάλιστα, ο Γιώργος Μαυρίδης ρωτάει τον κόσμο την άποψή του θέτοντας το ερώτημα ως εξής: «Λοιπόν τι λέτε, συνεχίζω αυτό που κάνω μόνος μου και παλεύω με τα γραφειοκρατικά θηρία , ή αποκτώ μια θεσμική δύναμη και προσπαθώ να το κάνω μεσα από εκεί;».

Τέλος, αναφέρει πως δεν τίθεται κανένα ζήτημα μισθού ή χρηματικής απολαβής.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Μαυρίδη

«Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα την γνώμη σας σε κάτι και για αυτό ποσταρω αυτό εδώ το σημείωμα.

Την τελευταία εβδομάδα μου έγινε μια προταση να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές με την Κατερίνα Νοτοπουλου.

Η αλήθεια είναι είναι οτι δεν εχω απαντήσει ακόμα και είμαι σε μεγάλη σκέψη.

Θα ήθελα την άποψή σας και θα σας παρακαλούσα να είστε ευγενικοί και με καθαρή σκέψη, εχω όλη την καλή διάθεση να διαβάσω γνώμες και όχι καφρίλες!

Και για να βοηθήσω θέλω να σας πω ό,τι από την πρώτη στιγμή που έκατσα στο τραπέζι να μιλήσω, ζήτησα 3 πράγματα να αναλάβω προσωπικά.

1:Αστεγοι

2:Αδέσποτα

3:Αισθητική (μιλώντας πάντα σε ότι έχει να κάνει με τεχνη)

Κλείνοντας θέλω να πω ότι πήγα χθες μια βόλτα να ακούσω την ομιλία της Κατερίνας και περισσότερο το έκανα για να δω ποιοι είναι γυρω της.

Προς έκπληξη μου και παρότι είμαι προκατειλημμένος, γνωρίζοντας ότι ανήκει στον πυρήνα πολιτικού κόμματος, τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν απογοητεύτηκα, όπως στην αρχη πίστευα ότι θα πάθω, απεναντίας χάρηκα γιατί είδα ανθρώπους που τους γνώριζα προσωπικά απο την πόλη και ξέρω τι είναι ο καθένας τους.

Λοιπόν τι λέτε, συνεχίζω αυτό που κάνω μόνος μου και παλεύω με τα γραφειοκρατικά θηρία , ή αποκτώ μια θεσμική δύναμη και προσπαθώ να το κάνω μεσα από εκεί;

Καθε άποψη δεκτή αρκεί να μην βρίσετε η προσβάλετε άλλους ανθρώπους σας παρακαλώ!

ΥΓ: Ότι σκέψη υπάρχει γύρω από αυτό, δεν έχει μισθό, ούτε χρηματική αμοιβή στο πλάνο μου, μην λέμε αυτονόητα πράγματα. Ευχαριστώ».