O Γιώργος Μαυρίδης έσβησε τη φωτογραφία με την Νικολέττα Ράλλη στα βράχια

Φωτογραφία ήταν και πάει. Και ας έκανε το γύρο του Διαδικτύου αποσπώντας χιλιάδες likes και αμέτρητα σχόλια. Ο λόγος για την περιβόητη φωτογραφία του Γιώργου Μαυρίδη και της Νικολέττας Ράλλη στα βράχια το περασμένο καλοκαίρι και τότε που ο έρωτάς τους βάσταγε γερά.

Ο γνωστός tattoo artist αμέσως μόλις έμαθε για τον νέο δεσμό της πρώην του με τον Μιχάλη Ανδρούτσο, των οποίων το… προξενιό έκανε η Τζένη Μπαλατσινού έσβησε την ομολογουμένως όμορφη φωτογραφία. Ευτυχώς που κάποιοι την έκαναν print screen και θα μείνει στην ιστορία του Διαδικτύου.

Με την θρυλική αυτή φωτογραφία την οποία ο Γιώργος Μαυρίδης είχε ανεβάσει στο Instagram του τον περασμένο Οκτώβριο επιβεβαίωνε τις φήμες που τους ήθελαν μαζί. Η φωτογραφία συνοδευόταν από τη λεζάντα: «Η Μία στο Εκατομμύριο» και φαίνεται πως αυτό δεν ισχύει πια.

Στο κουτσομπολιό των δυο πρώην εραστών έρχεται να προστεθεί και η πληροφορία πώς η χυμώδης παρουσιάστρια έχει κάνει unfollow τον πρώην σύντροφό της, ενώ ο Μαυρίδης συνεχίζει να την ακολουθεί κανονικά.

mavridis