Τώρα ξεκινάει μια πορεία σε κάθε γειτονιά της πόλης μας

????????????????????????????????????

Mε αφορμή τη μαζική ανταπόκριση των πολιτών της Πάτρας στη χθεσινή πρώτη ανοικτή συγκέντρωσή του στο παλαιό πτωχοκομείο (Royal) ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων κ. Γρηγόρης Αλεξόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ευχαριστώ θερμά όλους τους συμπολίτες που μου έκαναν την τιμή να παρευρεθούν στην πρώτη μου προεκλογική ομιλία με τόση θέρμη, τόσο αυθορμητισμό και τόσο ενθουσιασμό. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους όσοι δεν μπόρεσαν να μπουν στο χώρο εξαιτίας της κοσμοσυρροής και παρέμειναν έξω από αυτόν, παρά τις ακραίες καιρικές συνθήκες, γεγονός που με συγκίνησε και μου έδωσε ακόμη μεγαλύτερη δύναμη για τον αγώνα που θα δώσουμε για να αλλάξουμε την Πάτρα, για να την βγάλουμε από τον κύκλο της εσωστρέφειας, της μετριότητας και της μιζέριας, να την κάνουμε «Πρωτεύουσα Ξανά».
Τώρα ξεκινάει μια πορεία σε κάθε γειτονιά της πόλης μας για να συναντήσουμε όλους τους συμπολίτες μας, να ακούσουμε τα προβλήματα, τις ιδέες και τις απόψεις τους, να τους μιλήσουμε για τα σχέδιά μας και το όραμά μας, να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο πλειοψηφικό ρεύμα που θα αλλάξει την Πάτρα.
Σας καλώ να δώσουμε μαζί αυτό τον ωραίο αγώνα».