ΠΑΤΡΑ: Ριζούλης με Σαντορινιό και Πολάκη για λιμενοφύλακες και νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”

Την Παρασκευή 26/10/2018 ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ριζούλης συναντήθηκε με τους αναπληρωτές Υπουργούς Ναυτιλίας Νεκτάριο Σαντορινιό και Υγείας Παύλο Πολάκη.

Ο κ. Ριζούλης συζήτησε μαζί τους το πρόβλημα χορήγησης φαρμάκων για τους Λιμενοφύλακες Κεντροδυτικής Ελλάδας και χρηματοδότησης του Γενικού Κρατικού νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας».

Οι Υπουργοί όπως τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση του κ. Ριζούλη, ανέφεραν ότι έχουν γίνει ενέργειες και την επόμενη εβδομάδα υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου και του ΕΟΠΠΥ θα συναντηθούν με στόχο την οριστική επίλυση του ζητήματος της ασφάλισης των Λιμενοφυλάκων.

Το ζήτημα είχε αναδειχτεί μετά από συνάντηση του βουλευτή κ. Ριζούλη με το Δ.Σ. της Ένωσης Προσωπικού Λιμενοφυλάκων Κεντροδυτικής Ελλάδα στις 25/5/2018.

Στον κ. Πολάκη ο κ. Ριζούλης ανέφερε τα σοβαρά προβλήματα χρηματοδότησης του νοσοκομείου του Αγίου Ανδρέα και ζήτησε να λυθούν άμεσα για την ομαλή λειτουργία του, όπως έγκαιρα άλλωστε είχε ζητήσει και η διοίκηση του νοσοκομείου.