Απαντήσεις για τα «μυστικά κονδύλια» ζητά από Τσίπρα-Κοτζιά-Καμμένο η Νέα Δημοκρατία

Απαντήσεις από τους κ.κ. Κοτζιά και Καμμένο σχετικά με το θέμα των «απορρήτων κονδυλίων» ζητά η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της στη σκιά των όσων φέρονται να είπαν οι δύο υπουργοί στο υπουργικό συμβούλιο της Τρίτης.

Η αξιωματική αντιπολίτευση καλεί τον Πάνο Καμμένο «σήμερα κι όλας να δημοσιοποιήσει ό,τι στοιχεία έχει» επισημαίνοντας ότι ο Νίκος Κοτζιάς «προφανώς δεν ζήτησε τυχαία να ελεγχθούν τα κονδύλια που διαχειρίζεται ο κ. Καμμένος ως υπουργός Άμυνας».

«Η κυβέρνηση και προσωπικά ο κ. Τσίπρας οφείλουν να δώσουν στους πολίτες ξεκάθαρες απαντήσεις» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Όλη η ανακοίνωση της Πειραιώς έχει ως εξής:

Όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη διαχείριση των μυστικών κονδυλίων του κράτους αποτελούν μείζον πολιτικό ζήτημα.

Ο κ. Καμμένος που κατήγγειλε τον κ. Κοτζιά για αδιαφανείς διαδικασίες στη διάθεση των απόρρητων κονδυλίων του ΥΠΕΞ οφείλει σήμερα κι όλας να δημοσιοποιήσει ό,τι στοιχεία έχει. Όπως και ο κ. Κοτζιάς που προφανώς δεν ζήτησε τυχαία να ελεγχθούν τα κονδύλια που διαχειρίζεται ο κ. Καμμένος ως υπουργός Άμυνας.

Η διαχείριση των κρατικών κονδυλίων δεν αφορούν μόνο τις ενδοκυβερνητικές ισορροπίες και τους αλληλλοεκβιαζόμενους συναρχηγούς της, αλλά το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.

Η κυβέρνηση και προσωπικά ο κ. Τσίπρας οφείλουν να δώσουν στους πολίτες ξεκάθαρες απαντήσεις.