(Φωτο)-Έστησε παπαρατσικό για να βγάλει λεφτά ο πεθερός του Χάρι

Αμοιβή 135.000 ευρώ έλαβε ο πεθερός του πρίγκιπα Χάρι και πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, από παπαράτσι με τον οποίο συμφώνησε να του δώσει αποκλειστικές φωτογραφίες από την ιδιωτική του ζωή.

Έτσι, ο Τόμας Μαρκλ πόζαρε άνετος ενώ κάνει διάφορες δουλειές, τα ψώνια του στο σουπερμάρκετ αλλά και ενώ ράβει το κουστούμι του για τον πριγκιπικό γάμο ώστε να συνοδεύσει την κόρη του στο ιερό.

Όταν το στημένο παπαρατσικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ο πατέρας της Μέγκαν επικαλέστηκε ότι υποφέρει από πόνους στο στήθος και καθώς είχε υποστεί ένα ελαφρύ έμφραγμα πριν από εβδομάδες, υπάρχει ανησυχία για την υγεία του και έτσι θα αποφύγει το ταξίδι στο Λονδίνο. Με αυτόν τον τρόπο, λένε οι πηγές, επιδιώκει να αποφύγει την ντροπή που αισθάνεται για την πράξη του.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, μόνο η μητέρα της θα συνοδεύσει τη νύφη στο ιερό.

Ωστόσο, η Μέγκαν εκλιπαρεί τον πατέρα της να είναι παρών στον γάμο της και να είναι εκείνος που θα την παραδώσει στον γαμπρό, ενώ και ο πρίγκιπας Χάρι κατηγορεί τον εαυτό του για την ταραχή της αγαπημένης του καθώς θεωρεί ότι όλοι οι άνθρωποι που είναι κοντά του πληρώνουν το τίμημα.