Το περιοδικό «Πατρινόραμα» πραγματοποιεί αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη 15 Μαΐου στην Πάτρα

Με ένα μεγάλο «Σ’ευχαριστώ Λουκιανέ», αγαπημένοι ερμηνευτές  θα τιμήσουν τον Λουκιανό Κηλαηδόνη τη Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 στις 20.30 σε μια συναυλία-αφιέρωμα στο «Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών».

Στη συναυλία-αφιέρωμα  θα πάρουν μέρος γνωστοί τραγουδιστές που συμμετέχουν στον διπλό δίσκο-αφιέρωμα με τίτλο «Σ’ευχαριστώ Λουκιανέ» που κυκλοφορεί, όπως οι Μανώλης Φάμελλος, Δώρος Δημοσθένους, Μαρία Κηλαηδόνη αλλά και ο “αειθαλής”  Μανώλης Μητσιάς.

Θα ακουστούν τραγούδια της δισκογραφίας του Λουκιανού που άφησαν εποχή, ενώ θα απολαύσουμε και σπάνια βίντεο-ντοκουμέντα από τις θρυλικές συναυλίες του, υλικό που προέρχεται από το πλούσιο προσωπικό του αρχείο.

Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης μπορεί να έφυγε αλλά για τον τεράστιο ερμηνευτή Μητσιά αυτό δεν πρόκειται ποτέ αλλοιώσει την αγάπη που νοιώθει για εκείνον. Άλλωστε εκείνος τον καθιέρωσε δισκογραφικά. Οι δύο άνδρες δεν ήταν μόνο φίλοι…ήταν οικογένεια! “Ήταν ένας συνθέτης που είχε το δικό του χρώμα, δικό του ύφος, ελληνικότατο. Τα τραγούδια του τα αγάπησε ο ελληνικός λαός, όχι μόνο αυτά που είπα εγώ. Μη ξεχνάμε τα «Μικροαστικά» που ήταν ένας καταπληκτικός δίσκος του Λουκιανού. Είχε το δικό του χρώμα”  είχε πει ο Μανώλης Μητσιάς για τον Λουκιανό.

Μαζί με τον Μανώλη Μητσιά θα βρεθούν στην σκηνή του «Συνεδριακού Κέντρου Πανεπιστημίου Πατρών» ο Μανώλης Φάμελλος, ο  Δώρος Δημοσθένους και η Μαρία Κηλαηδόνη την παρουσίαση της εκδήλωσης θα κάνει ο γνωστός συγγραφέας και δισκογραφικός παραγωγός  Κώστας Παπασπήλιος.

 

Προπώληση εισιτηρίων :

Περιοδικό «Πατρινόραμα»

Τηλέφωνο  επικοινωνίας: 2610 87.40.87

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΥ «ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ»

Τηλέφωνο  επικοινωνίας: 261 022 3688

Εισιτήρια: more.com

https://www.more.com/music/afieroma-ston-loukiano-kilaidoni-1/

Be the first to comment on "Το περιοδικό «Πατρινόραμα» πραγματοποιεί αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη 15 Μαΐου στην Πάτρα"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*