Στην Πάτρα σήμερα Δευτέρα, ο Δαβίδ Ναχμίας: «Απ’ τον Αττίκ στον Γούναρη»

Το περιοδικό «Πατρινόραμα» υποδέχεται σήμερα  Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023, στις 9:00 το βράδυ στο ξενοδοχείο «My Way» , τον Δαβίδ Ναχμία. Μαζί του οι τραγουδιστές Θάνος Πολύδωρας και Ρένα Στρούλιου, που θα ερμηνεύσουν νοσταλγικά τραγούδια «Απ’ τον Αττίκ έως τον Γούναρη». Συμμετέχουν η Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας .

Μας καλούν να συμπορευτούμε σε ένα ταξίδι αλλιώτικο, όπου οι άνθρωποι τραγούδαγαν μέσα απ’ την ψυχή τους για τον έρωτα και την αγάπη, για τους καημούς και τις πίκρες τους, για τη νιότη και τα χρόνια που δε γυρίζουν ξανά ποτέ πίσω.

Ο 20ος αιώνας είναι μία αστείρευτη πηγή αριστουργηματικών τραγουδιών που γράφτηκαν για νέους που δεν σκόπευαν ποτέ να γεράσουν…

Εκεί βρίσκεται να μας περιμένει πάντα υπομονετικά ο Σουγιούλ, ο Γιαννίδης, ο Σακελλάριος, η Βέμπο, η Δανάη κι η Στέλλα Γκρέκα.

Ο Νίκος Γούναρης, ο Τραϊφόρος, ο Πολυμέρης και ο Μαρούδας για να τραγουδήσουν για τον κόσμο που άλλαξε, για δυο πράσινα μάτια με μπλε βλεφαρίδες… το πόσο λυπάμαι τα χρόνια που πήγαν χαμένα, για το παρηγορητικό κρασάκι, τη σπαραχτική έκκληση… ας ερχόσουν για λίγο κι ας χανόσουν μετά… κι εκατοντάδες ακόμα λατρεμένα τραγούδια που συνθέτουν το απέραντα καλοσυνάτο σάουντρακ της συλλογικής ψυχής μας.

Τιμή πρόσκλησης: 15 ευρώ. Πληροφορίες στα τηλέφωνα επικοινωνίας:  2610.874087,  2610.876787  & 6936210755