Ευχαριστήριο σε επιχειρήσεις που προχώρησαν σε χορηγίες για το διήμερο εκδηλώσεων του Πολιτικού Γραφείου της CPMR στην Πάτρα

«Μετά το πέρας όλων των εργασιών του Συνεδρίου της CPMR που φιλοξενήθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στις εγκαταστάσεις της Achaia Clauss στην Πάτρα το διήμερο 21 & 22 Μαρτίου θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τις εταιρείες και τις επιχειρήσεις που με τη στήριξή τους ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μεγάλη αυτή διοργάνωση». Την παραπάνω δήλωση έκανε ο Αντιπεριφεριάρχης Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης, ο οποίος είχε αναλάβει και τη διοργάνωση ως Αντιπρόεδρος της Διαμεσογειακής Επιτροπής και της Επιτροπής Βαλκανίων & Ευξείνου Πόντου της CPMR και υποδέχθηκε, μεταξύ άλλων, την Ευρωπαία Επίτροπο Elisa Ferreira.

Αρχικά, θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τα Επιμελητήρια Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας για τη συμβολή τους ως προς τη συγκέντρωση τοπικών προϊόντων τα οποία δόθηκαν ως δώρα στους προσκεκλημένους ευρωπαϊκών περιφερειών αλλά και ειδικά τις εξής επιχειρήσεις για την ευγενική χορηγία τους: ΓΑΙΑ Τρόφιμα, Caravel Patisserie,  Καραμελόκοσμος, ΚΟΥΛΟΥ ΛΟΥΚΟΥΜΙ, Κουνινιώτης, ΚΥΚΑΩ, Οινοποιία Κοτροτσος ΙΚΕ, Μελίσσιπο , ΡΟΔΙ AΚΡΙΔΑΣ, Τεντούρα Castro Γ.Π. Χάχαλης, Χίων ΑΒΕΕ.

Επίσης, το Teaching Factory Competence Center συνέβαλε αποτελεσματικά στην υποδοχή των προσκεκλημένων μέσω της ξενάγησης στις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες του Κέντρου.

Ο Όμιλος ΟΤΕ παρείχε τις υπηρεσίες διαδικτύου κατά τη διάρκεια των εργασιών του Σεμιναρίου και του Πολιτικού Γραφείου της CPMR.

Be the first to comment on "Ευχαριστήριο σε επιχειρήσεις που προχώρησαν σε χορηγίες για το διήμερο εκδηλώσεων του Πολιτικού Γραφείου της CPMR στην Πάτρα"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*