(Φωτο)-Δύμη: Χαμόγελα για τους αθλητές στο δρομικό τρίαθλο

Με χαμόγελα από τους γονείς και τους αθλητές/τριες έκλεισε το Σάββατο στις 30/3/24 το δρομικό τρίαθλο στην κατηγορία Κ14 και η πρώτη ημερίδα στην κατηγορία Κ12.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Παμπελοποννησιακό στάδιο. Ο Γ.Σ. Δύμης συμμετείχε στους αγώνες με τριάντα (30) αθλητές/τριες όπου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, κάνοντας πολύ καλές επιδόσεις, ατομικά ρεκόρ και επέστρεψαν με τρία (3) μετάλλια, δύο (2) χρυσά και ένα (1) χάλκινο.

H Μαρία Παναγιωτοπούλου πήρε την 1η θέση στα 600μ στην κατηγορία Κ12 με επίδοση 1’:58″
H Αγγελική Νιφόρα πήρε την 1η θέση στα 60μ Κ12 με επίδοση 7’’:99
H Μαριάννα Οκτάρα την 3η θέση στη ρίψη Vortex με επίδοση 18.20μ

Ιδιαίτερα θα σταθούμε στους νεοεμφανιζόμενους αθλητές μας :
Αβράμη Χαράλαμπο Κ14, Δημητρόπουλο Αθανάσιο Κ14, Πατούλα Νίκο Κ14, Σταματόπουλο Στέλιο Κ12,
Μπαρδοτσι Κλαίρη Κ12
οι οποίοι έκαναν πολύ καλή εμφάνιση συμμετέχοντας πρώτη φορά σε αγώνες Στίβου.

Την Κυριακή 31/3/24 το τμήμα Ποδηλασίας του Γ.Σ. Δύμης συμμετείχε με δύο ποδηλάτες του σε αγώνες στην Αθήνα με την ονομασία «CRITERIUM ΓΕΡΑΚΑΣ 2024 VOL.1.» Αυτό τον αγώνα τον επέλεξαν οι Σπύρος Βλάχος και Γιώργος Κάρλος του Γ.Σ. Δύμης για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το βασικό τους στόχο που είναι οι αγώνες πίστας.

Οι επόμενοι αγώνες στίβου που θα συμμετέχει ο Γ.Σ. Δύμης είναι το ερχόμενο Σάββατο στην Πάτρα 6/4/24 με το δεύτερο μέρος των αγώνων αυτή τη φορά με το Ριπτικό Τρίαθλο στην κατηγορία Κ14.
Την Κυριακή 7/4/24 την σκυτάλη θα πάρουν οι γονείς των αθλητών/τριων από το τμήμα Δρομέων που θα συμμετέχουν στον Ημιμαραθώνιο της Πάτρας. Ο σύλλογος έχει ήδη δηλώσει να συμμετέχει στο Ημιμαραθώνιο με πάνω από 23 μέλη του. Τέλος για τον Απρίλιο θα ακολουθήσει ο διασυλλογικός αγώνας στην κατηγορία Κ16 στις 14/4/24. Ο σύλλογος ευχαριστεί τους χορηγούς Αντώνη Σπαράκη, Θανάση Παναγιωτόπουλο, Μύλους Κεπενού, Μάντω Χαλιώτη, Μίλτο Τόγια, Αθανάσιο Πέππα και Γλαύκος Μεταφορική.