Κύκλωμα μαστροπείας: «Μπορεί να τον μπέρδεψαν, είναι καλό παιδί» λένε οι γονείς του 36χρονου με νανισμό που συνελήφθη

Ένας 36χρονος με νανισμό, γνωστός από την παρουσία του στα media, καθώς έχει εμφανιστεί σε γνωστές εκπομπές ως ο «μικρόσωμος άνδρας με τη μεγάλη καρδιά», συνελήφθη για την υπόθεση του κυκλώματος μαστροπείας με τις ανήλικες.

Στην εκπομπή του Mega και το Live News μίλησε η μητέρα του κατηγορούμενου. «Είναι πολύ καλό παιδί. Τον ξέρει όλη η γειτονιά. Έχει κάνει κάποια βιντεοκλίπ κιόλας. Το παιδί μου δεν έχει κάνει κάτι κακό. Σε αυτά τα μαγαζιά που πήγαινε, απλώς πήγαινε να δουλέψει το παιδί, να βγάλει ένα χαρτζιλικάκι και έκανε κάποια event, κάποια show. Δεν έκανε κάτι κακό. Από ό,τι ξέρω το παιδί μου δεν έχει μπλέξει πουθενά. Είμαι σίγουρη γι’ αυτό», είπε αρχικά.

Ο γιος μου δεν φταίει, λέει ο πατέρας του 36χρονου

Απο την πλευρά του, ο πατέρας του 36χρονου ξέσπασε, μιλώντας στον Alpha, υποστηρίζοντας ότι ο γιος του είναι θύμα του κυκλώματος των μαστροπών. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, το παιδί του είναι ένα άτομο με 70% αναπηρία.

«Έχει συλληφθεί χωρίς να φταίει, ούτε έχει κάνει τίποτα, ούτε έχει πάρει τίποτα. Ούτε ναρκωτικά έχει ούτε τίποτα. Το παιδί είναι με 70% αναπηρία. Δεν έχει καμία σχέση με αυτό εδώ πέρα» δηλώνει χαρακτηριστικά στον Alpha ο πατέρας του, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως είναι αθώος.

Ο 36χρονος που πάσχει από νανισμό, στο παρελθόν είχε μιλήσει για τη ζωή του και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε. «Οι πρώτες μου σκέψεις ήταν ”γιατί με κοροϊδεύουν;”. Έβλεπα τόση κακία. Με κορόιδευαν και με έλεγαν νάνο», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων μιλώντας παλαιότερα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star.