Η πρόκληση ξεπερνά τα όρια και δοκιμάζει τις αντοχές της κοινωνίας

Νίκος Νικολόπουλος: «

Αντιχριστιανική προπαγάνδα και «δικαιωματισμός» με τα λεφτά των φορολογουμένων Χριστιανών Ελλήνων: Δεκάδες χιλιάδες ευρώ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ για την woke ταινία «Αδέσποτα Κορμιά»!

Η κ. Ελίνα Ψύκου ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της “Αδέσποτα Κορμιά” στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, το οποίο ξεκινάει την Πέμπτη 7 Μαρτίου.

Η ταινία “Αδέσποτα Κορμιά” συνοδεύεται από μία προκλητική, βλάσφημη και αντιαισθητική αφίσα, η οποία απεικονίζει εσταυρωμένη την μορφή μιας γυναίκας, εγκύου και γυμνόστηθης, η οποία παραπέμπει απροκάλυπτα στο ιερό πρόσωπο της Παναγίας μας.

Η εν λόγω αφίσα προσβάλλει τα χρηστά ήθη, βλασφημώντας το ιερό σύμβολο του σταυρού και τα ιερά πρόσωπα του Εσταυρωμένου Χριστού και της Παναγίας μας.

Με αφορμή την νέα αυτή πρόκληση, ο επικεφαλής του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος κ. Νίκος Νικολόπουλος επισημαίνει την υπέρβαση των ορίων εκ μέρους όσων προκαλούν την κοινωνία και τα «πιστεύω» του λαού, υπογραμμίζοντας πως εκτός του ότι «η πρόκληση ξεπερνά τα όρια, δοκιμάζει τις αντοχές της κοινωνίας».

Κατόπιν των ανωτέρω, ζητάμε να αποσυρθεί η εν λόγω αφίσα!