Επιτέλους «γκρεμίζεται» το «φράγμα» του Κ. Πελετίδη

«Χαίρομαι και επικροτώ την πρωτοβουλία του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Σπύρου Μυλωνά, ο οποίος δρομολόγησε ήδη τις διαδικασίες για την σύσταση φορέα διαχείρισης του Φράγματος Πείρου – Παραπείρου. Η ευρεία πλειοψηφία των κατοίκων της Δυτικής Αχαΐας , του Ερύμανθου και της Πάτρας -εξαιρουμένας της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του Κ.Πελετίδη- έχει την βούληση να δημιουργηθεί φορέας συνδιοίκησης, με την συμμετοχή του Κράτους., της Περιφέρειας και των Δήμων.
Συνεπώς ορθά καλεί ο κ. Μυλωνάς τον «αντιρρησία» Κ. Πελετίδη να προσχωρήσει στην βούληση της πλειοψηφίας, ειδάλλως να πάει στην άκρη του. Άλλη καθυστέρηση, επειδή προβάλλει τις γνωστές ιδεοληπτικές εμμονές του ο Δήμαρχος της Πάτρας, δεν επιτρέπεται. Αρκετή είναι η ανοχή μας απέναντι στις στείρες αρνήσεις του, που υπαγορεύονται υπό την κομματική καθοδήγηση του Περισσού. Αρκετή και η κοροϊδία που νιώθουμε εξ αυτής της υποκριτικής του στάσης σε μείζονα προβλήματα της Πάτρας, όπως για παράδειγμα αυτό της Ξερόλακκας που σαν αντιπολίτευση εκβίαζε να κλείσει πάραυτα, ενώ τώρα κάνει «κωλοτούμπες»… πάνω στα σκουπίδια.
Είναι χρέος των συνδημοτών μας να υποχρεώσουν τον Δήμαρχο της Πάτρας, ότι η ανάγκη τους να έχουν άφθονο νερό δεν περνάει μέσα από τις κομματικές κάνουλες του Περισσού. Σε τελική ανάλυση σωστά σκέφτεται ο κ. Μυλωνάς και καλεί τον Κ. Πελετίδη να βγει από την «σπηλιά» του αναχρονισμού και να δει το φως των σύγχρονου κόσμου. Αν δεν θέλει, λοιπόν, να συμπράξει ας μείνει στην απομόνωση. Δεν θα χάσει η «Βενετιά (ούτε η Πάτρα, η Δυτική Αχαΐα και ο Ερύμανθος)…βελόνι».

Νίκος Νικολόπουλος