Πάτρα: Επιστολή διαμαρτυρίας κατοίκων Προσφυγικών προς τον Δήμο, για τις χαμένες θέσεις στάθμευσης. Τι είπε στον Σκαι Πάτρας ο Αντιδήμαρχος Παν. Μελάς

Σας αποστέλλουμε επιστολή διαμαρτυρίας ως απάντηση σε πρόσφατα δημοσιεύματα που προσπαθούν να μειώσουν την δυναμική της διαμαρτυρίας μας ,περιορίζοντας τις φωνές μας σε ελάχιστες και παρακαλούμε για την δημοσίευσή της.
Καλούμε λοιπόν την Δημοτική Αρχή να συγκαλέσει ,με πρωτοβουλία της ,ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ,αφού πρώτα αυτοκίνητο με μεγάφωνο ,περιδιαβεί ΟΛΗ ΤΗΝ “ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΗ “περιοχή προς ενημέρωση ΟΛΩΝ των κατοίκων ώστε να διαπιστώσει την πληθώρα των διαμαρτυριών.
Αυτό που δεν μπορεί να δει η Δημοτική Αρχή το είδαν και το διαπίστωσαν οι εκπρόσωποι της μείζονος και ελάσσονος Δημοτικής Αντιπολίτευσης.
ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ είναι αρκετή για να διαπιστώσει κάποιος το ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα στάθμευσης που προκύπτει αν συνεχισθεί η ίδια μελέτη χωρίς τροποποιήσεις.
Ο Αντιδήμαρχος Δημ.Έργων κ.Μελάς παραδέχθηκε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Νίκο Ξανάλατο στο Σκαι Πάτρας την Πέμπτη 15 02 2024 ότι υπάρχει δεσμευτική υποχρέωση από την χρηματοδότηση ,για διαπλάτυνση τουλάχιστον στο ένα πεζοδρόμιο ώστε να εξυπηρετούνται τα ΑΜΕΑ άτομα. Άρα υπάρχει τρόπος να μετριαστεί το πρόβλημα.

 

ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ
Οι Κάτοικοι