Λυπηρό το γεγονός να καταδικάζεται αιρετός της πόλης…

SINIS

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Πατρέων, Γρηγόρης Αλεξόπουλος με δήλωσή του χαρακτήρισε λυπηρό το γεγονός να καταδικάζεται αιρετός μετά την καταγγελία του Ανδρέα Νικολακόπουλου της «Χρυσής Αυγής».

Εξέφρασε την πίστη του ότι σε δεύτερο βαθμό θα αθωωθεί το μέλος της δημοτικής αρχής Παναγιώτης Μελάς και μάλιστα ότι ο ίδιος και η παράταξή του θα είναι στην…διάθεση του νυν προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, ως μάρτυρες υπερασπίσεως!

Αυτή η κατάπτυστη δήλωση συμπαράστασης, αφορά αυτόν που καταδικάστηκε πρωτοδίκως σε δεκάμηνη φυλάκιση για «έκθεση κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση»  της ζωής και της υγείας επισκεπτών και εργαζομένων, στο πολυώροφο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης στην πλατεία Βασιλέως Γεωργίου Α’.

Οι εκκλήσεις υπηρεσιών του Δήμου από το 2014 προς Δήμαρχο και αντιδημάρχους για να απαγορευτούν οι επισκέψεις του κοινού στο συγκεκριμένο χώρο, λόγω έλλειψης μέτρων πυροπροστασίας, δεν εισακούστηκαν.

Σε όλους τους γονείς, τους χιλιάδες επισκέπτες που τόσα χρόνια συμμετείχαν σε εκδηλώσεις που λάμβαναν χώρο στο ανυπεράσπιστο από την φωτιά κτήριο, στους εργαζόμενους σε αυτό και σε όλους τους δημότες, παραδίδω στην κρίση τους την ψεύτικη και προσποιητή «φιλία» δύο διαφορετικών παρατάξεων που θεωρούν την ζωή των ανθρώπων υποδεέστερη του πολιτικού και κομματικού τους συμφέροντος.

Ανδρέας Νικολακόπουλος

Περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε Αχαίας