Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Επέστρεψε στα καθήκοντά του – Πρώτη εμφάνιση μετά την περιπέτεια της Κέιτ και τη διάγνωση του Καρόλου με καρκίνο

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επέστρεψε σήμερα στα βασιλικά του καθήκοντα, επικεφαλής μιας τελετής στο κάστρο του Ουίνδσορ – καθώς η Κέιτ αναρρώνει μετά από εγχείρηση στην κοιλιά και ο βασιλιάς Κάρολος βρίσκεται στο Σάντριγχαμ μετά την πρώτη του θεραπεία για τον καρκίνο.

Ο Ουίλιαμ, απένειμε περισσότερες από 50 τιμητικές διακρίσεις εκ μέρους του βασιλιά, μεταξύ των οποίων και μία στην πρώην ποδοσφαιρίστρια της Αγγλίας Έλεν Γουάιτ, 34 ετών.

Δείτε βίντεο:

 

 

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, ο οποίος φορούσε τη στολή της RAF, συνομίλησε θερμά με τους παρευρισκόμενους κατά τη διάρκεια της σύντομης τελετής.

Η Γουάιτ τόνισε ότι έδωσε στον Ουίλιαμ τις «καλύτερες ευχές» της για τον βασιλιά και την πριγκίπισσα της Ουαλίας. Ερωτηθείσα πώς ανταποκρίθηκε, είπε: «Το εκτίμησε πραγματικά».
Υπενθυμίζεται ότι ο βασιλιάς Κάρολος έχει αναβάλει όλα τα δημόσια καθήκοντά του.

Παράλληλα, σύμφωνα με την Daily Mail, σήμερα η Ντάουνινγκ Στριτ προχώρησε στο ασυνήθιστο βήμα να επιβεβαιώσει τις λεπτομέρειες σχετικά με την εβδομαδιαία ακρόαση του πρωθυπουργού Ρίσι Σουνάκ με τον βασιλιά, κατόπιν συμφωνίας με τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, και δήλωσε ότι θα πραγματοποιηθεί τηλεφωνικά.

Ο Oυίλιαμ εθεάθη για τελευταία φορά έξω από Κλινική του Λονδίνου στις 18 Ιανουαρίου, όπου επισκέφθηκε τη σύζυγό του, η οποία επέστρεψε στο Adelaide Cottage στο Ουίνδσορ τη Δευτέρα και πρόκειται να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τουλάχιστον μέχρι το Πάσχα.