Ο Δήμαρχος Πατρέων στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παμμικρασιατικού

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου (ΚΟΔΗΠ), Θόδωρος Τουλγαρίδης, παραβρέθηκαν χθες (Σάββατο) το απόγευμα στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών και Περιχώρων.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος, αρχικά ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και δύναμη, γιατί η χρονιά που μόλις ξεκίνησε, είναι δύσκολη για τον λαό, για τους ανθρώπους του μόχθου. Αναφέρθηκε στις δύσκολες συνθήκες, μέσα από τις οποίες καλείται να χειριστεί όλα τα ζητήματα ο Δήμος, με την προκλητικά μειωμένη χρηματοδότηση, αλλά και την έλλειψη εργαζομένων. «Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη χρονιά, αλλά είμαστε έτοιμοι με όλους εσάς μαζί, έναν ιστορικό σύνδεσμο, να βγούμε στους δρόμους, να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε, όπως κάνουμε μέχρι τώρα, αυτά που δικαιούται η πόλη μας, ο Δήμος μας ολόκληρος, αλλά η κυβέρνηση, όπως και όλες οι κυβερνήσεις διαχρονικά, παρακρατούν παράνομα, με αποτέλεσμα να μην έχουμε ούτε κονδύλια, ούτε μόνιμους εργαζόμενους».

Η εκδήλωση έκλεισε με μουσική και χορό από τα μέλη του Συνδέσμου.

-Στην κατάμεστη μικρή αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Πανεπιστημίου ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών (ΙΟΠ) χθες Σάββατο  πραγματοποίησε  την εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του, στην οποία την Δημοτική Αρχή εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου Τάκης Πετρόπουλος.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Αντιδήμαρχος ευχήθηκε κι εκ μέρους του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη «καλή χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα» και τόνισε: «Τα πράγματα είναι έτσι ακριβώς όπως τα είπε ο Πρόεδρος Κώστας Καλογερόπουλος. Το 2023 έγιναν σημαντικές εκδηλώσεις ιστιοπλοΐας στην πόλη μας και μπορούν να γίνουν ακόμη περισσότερα αν η πόλη αποκτήσει σύγχρονες κι επαρκείς ναυταθλητικές υποδομές. Για να γίνουν οι αναγκαίες  υποδομές όμως πρέπει η πόλη ενωμένη να τις διεκδικήσει αγωνιστικά από την κυβέρνηση. Προς αυτή την κατεύθυνση και όχι μόνο για το ναυταθλητισμό και τον αθλητισμό αλλά και για την παιδεία, τον πολιτισμό, την υγεία και όλες τις ανάγκες του λαού η δημοτική αρχή θα αναλάβει πρωτοβουλίες».

-Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Προγραμματισμού, Αποστόλης Αγγελής παραβρέθηκε χθες το απόγευμα, εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας,  του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου Πατρών, ευχόμενος σε όλους καλή χρονιά με υγεία και δύναμη! Την εκδήλωση πλαισίωσαν τα χορευτικά τμήματα του ομίλου με χορούς απ’ όλη την Ελλάδα.