Ηράκλειο: Είχαν και ναρκωτικά οι δράστες της κλοπής καπνικών ειδών

Δεν πρόλαβαν να ξεπουλήσουν τα καπνικά προϊόντα μεγάλης αξίας που είχαν αρπάξει οι δυο Έλληνες που είχαν διαρρήξει ένα κατάστημα σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, καθώς η υπόθεση εξιχνιάστηκε άμεσα από αστυνομικούς της Ασφαλείας και το πρωί της Πέμπτης συνελήφθη ο ένας με ποσότητες ναρκωτικών.

Οι δυο διαρρήκτες ηλικίας 42 και 20 χρόνων πήγαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης με ένα αγροτικό φορτηγό σε ένα μίνι μάρκετ, παραβίασαν την είσοδο και άρπαξαν από αυτό χρήματα και συσκευασίες τσιγάρων και καπνού συνολικής αξίας 7.000 ευρώ. Από την αξιοποίηση στοιχείων που προέκυψαν από την έρευνα, ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της κλοπής και οργανώθηκε επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας εντοπίστηκε ο 42χρονος στο σπίτι του σε περιοχή του Δήμου Αρχανών- Αστερουσίων.

Κατά την διάρκεια έρευνας, βρέθηκαν στο σπίτι 572 πακέτα τσιγάρων και 227 εμπορικές συσκευασίες καπνού, ενώ κατασχέθηκαν και δυο συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 198,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Στην αυλή του σπιτιού βρέθηκε και το αγροτικό φορτηγό που χρησιμοποιήθηκε στην διάρρηξη και κατασχέθηκε. Τα κλεμμένα καπνικά προϊόντα αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, ενώ αναζητείται ο 30χρονος συνεργός του.