Survivor – Ανδριάνα Καγιά: Ήταν όλοι εναντίον μου, αυτά που είπαν για τις βρισιές ήταν ψέματα

H Ανδριάνα Καγιά είναι η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το φετινό «Survivor» και μίλησε για την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο, σχολιάζοντας παράλληλα, τις εντάσεις ανάμεσα στην ίδια και άλλους παίκτες.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, ήταν καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Fay’s Time» και ανάμεσα σε όσα είπε, τόνισε πως σχεδόν όλη η ομάδα των Μαχητών ήταν εναντίον της.

Αρχικά ανέφερε ότι: «Ήταν όλοι εναντίον μου και ήταν πολύ περίεργο αυτό, με στεναχώρησε πολύ. Ήθελα να διατηρήσω το ομαδικό κλίμα. Η πρώτη επαφή με την ομάδα ήταν στα γραφεία της παραγωγής. Εκεί εγώ με τον αυθορμητισμό μου πήγα με μια βασιλόπιτα και μια σαμπάνια και είπα να την κόψουμε όλοι μαζί για την καλή χρονιά, για να ξεκινήσουμε καλά» και πρόσθεσε: «Έχω ερωτηματικά για τις ψήφους που πήρα. Δεν υπήρχε κάποια απόδειξη ότι δημιουργώ κάτι, γιατί θα φαινόταν στις κάμερες».

Στη συνέχεια, η Ανδριάνα Καγιά πρόσθεσε ότι: «Μόνο με τη Δώρα ήμουν κοντά από την αρχή. Έφτιαξαν μια παρέα και εμείς δεν ταιριάζαμε μαζί τους. Και αυτοί ήταν προκατειλημμένοι από την αρχή με εμάς. Δεν αποδείχτηκε ποτέ ότι τους έπιανα έναν έναν και ότι χρησιμοποιούσα μια συγκεκριμένη έκφραση. Δεν θα μπορούσα να εκφραστώ έτσι εγώ, με αυτούς τους χαρακτηρισμούς».

Η Ανδριάνα Καγιά είπε τέλος, ότι: «Όλα αυτά που είπαν για τις βρισιές ήταν ψέματα, γιατί θα ακουγόταν και θα φαινόταν κάτι στις κάμερες. Και στη συμβίωση ήμουν πολύ σωστή απέναντί τους. Το “κοριτσάκι μου” δεν το είπα ειρωνικά».