Το πιο παράξενο ξενοδοχείο έχει «δωμάτιο μυστηρίου» στο οποίο σχεδόν κανένας δεν μπορεί να μπει!

Μόνο λίγοι άνθρωποι μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο «δωμάτιο μυστηρίου» ενός ξενοδοχείου .
Υπάρχουν ξενοδοχεία που προσφέρουν ξεχωριστές και συναρπαστικές εμπειρίες και αξίζει να τα επισκεφτεί κανείς. Ένα τέτοιο είναι το Arizona Biltmore Hotel στο Φοίνιξ της Αριζόνα που κάποτε χρησιμοποιήθηκε ως ένα αυθεντικό speakeasy κατά τη διάρκεια της ποτοαπαγόρευσης.

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο διαθέτει ένα «δωμάτιο μυστηρίου», το οποίο αποτελεί αντικείμενο ψιθύρων εδώ και χρόνια λόγω του πόσο δύσκολα μπορεί να αποκτήσει κανείς πρόσβαση σε αυτό.

Το δωμάτιο λέγεται ότι δημιουργήθηκε από τον διάσημο αρχιτέκτονα Φρανκ Λόιντ Ράιτ πριν από σχεδόν 93 χρόνια, οκτώ μήνες μετά το κραχ του χρηματιστηρίου και εννέα χρόνια μετά την ποτοαπαγόρευση (τον εθνικό νόμο που απαγόρευε την παραγωγή, την εισαγωγή, τη μεταφορά και την πώληση αλκοόλ από το 1920 έως το 1933).

Σήμερα, το δωμάτιο εξακολουθεί να καλύπτεται από ένα μυστήριο, καθώς ελάχιστα άτομα επιτρέπεται να εισέρχονται σε αυτό και κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς γίνεται εκεί μέσα.

«Ονομάστηκε δωμάτιο μυστηρίου επειδή υποτίθεται ότι κανείς δεν έπρεπε να το γνωρίζει. Μπορεί να είναι δύσκολο να διαχωρίσει κανείς τα γεγονότα από τις εικασίες -ή την απόλυτη φαντασία. Νομίζω ότι από την αρχή επρόκειτο για ένα ανδρικό καπνιστήριο, αλλά μπορεί να ήταν επίσης ένα μέρος για να σερβίρουν αλκοόλ την περίοδο που απαγορευόταν» λέει η ιστορικός Ashley Johnson, η οποία κάνει ιστορικές ξεναγήσεις στο χώρο.