(ΦΩΤΟ): Ισόπαλη 1-1 η Παναχαϊκή απέναντι στην Athens Kallithea

Η Παναχαϊκή ισόπαλη 1-1 απέναντι στην Athens Kallithea, όπως έκανε και στον πρώτο γύρο.

Το σκορ του αγώνα διαμορφώθηκε στο πρώτο μέρος και μάλιστα σε διάστημα έξι λεπτών. Ο Γιάννης Λουκίνας έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 35′ και ο Πατρινός με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 στο 41ο λεπτό.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στον αγώνα με την Athens Kallithea βράβευσε τον αθλητή του σωματείου Α.Σ. Έκρηξη, Σωτήρη Μιχόπουλο, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 στο Βουκουρέστι στο ταε κβο ντο. Tη βράβευση για τη ΠΑΕ Παναχαϊκή έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Στραβοπόδης.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε τίποτα, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάρουν από ένα βαθμό. Η Athens Kallithea έχει 24 βαθμούς και παρέμεινε πρώτη, ενώ η Παναχαϊκή παραμένει τελευταία με έξι βαθμούς.

Παναχαϊκή (Τάτσης): Κολοβούρης, Καραγιάννης, Λιοφάγος, Μπάρετ, Γρηγορόπουλος (46′ Γκανσιέρ), Μασούρας, Ντε Ολιβέιρα (71′ Κυρσανίδης), Νάστος (85′ Πετράτος), Πατρινός (79′ Χριστόπουλος), Παραστατίδης (79′ Τόσκα), Αλίμπε.

Athens Kallithea (Βοσνιάδης): Κότσαρης, Μεχίας, Μαρόττα, Μανθάτης, Μπουλούλης, Ματίγια, Τσιντώνης, Μουστακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Ντεμέτριους (65′ Βασιλόγιαννης), Λουκίνας.

Πρόγραμμα και αποτελέσματα 12ης αγωνιστικής Β’ ομίλου

  • Ηλιούπολη – Ολυμπιακός Β’ 0-1
  • Καλαμάτα – Παναθηναϊκός Β’ 0-0
  • Παναχαϊκή – Athens Kallithea 1-1
  • 17/12, 17:00 Διαγόρας – Γιούχτας
  • 19/12, 15:00 Αιγάλεω – Τηλυκράτης
  • 19/12, 17:00 Χανιά – Ιωνικός