Εικόνες σοκ: Kρατούσε φυλακισμένο σε ντουλάπι τον 5χρονο θετό της γιο

Η υπόθεση της Tammi Bleimeyer, από το Τέξας των ΗΠΑ, θυμίζει τα παραμύθια με τις σατανικές μητριές που γνωρίζουμε όλοι από την παιδική μας ηλικία.

Η 37χρονη γυναίκα καταδικάστηκε προχθές σε 28 χρόνια φυλάκιση για την παραμέληση και κακοποίηση του πεντάχρονου θετού της γιου (σήμερα εννέα ετών) το 2014.

Οι λεπτομέρειες της φρικτής υπόθεσης που αποκαλύφθηκαν στο δικαστήριο, πραγματικά σοκάρουν και σε κάνουν να αναρωτιέσαι πώς είναι δυνατόν η κακοποίηση να κράτησε για τόσο μεγάλο διάστημα, χωρίς να παρέμβει κανείς.

Όταν ο μικρός Jordan διασώθηκε από το σπίτι-κολαστήριο όπου ζούσε στα όρια της λιμοκτονίας και κοιμόταν σε ένα μικρό ντουλάπι κάτω από τη σκάλα (σαν άλλος Χάρι Πότερ) ζύγιζε μόλις 13 κιλά και η εικόνα του – σύμφωνα με τους γιατρούς – θύμιζε αποστεωμένο έγκλειστο ναζιστικού στρατοπέδου συγκέντρωσης.

 

agoraki-2

Όπως κατέθεσαν ειδικοί στο δικαστήριο, όταν η αστυνομία βρήκε το αγόρι (μετά από καταγγελία του 16χρονου θετού αδελφού του) ο Jordan απείχε μόλις λίγες μέρες από τον θάνατο.

To αγοράκι είναι βιολογικός γιος του 28χρονου σήμερα Bradley Bleimeyer. Ο νεαρός άνδρας παντρεύτηκε την Tammi πριν από περίπου εφτά χρόνια και μετακόμισε στο σπίτι όπου διέμενε η ίδια με τα έξι παιδιά της, παίρνοντας μαζί του το αγοράκι. Τότε ξεκίνησε και ο εφιάλτης για τον μικρό Jordan, που μπήκε αμέσως στο στόχαστρο της «κακιάς μητριάς».

 

agoraki

Το ζευγάρι ανάγκαζε τον μικρούλη Jordan να κοιμάται σε ένα ντουλάπι κάτω από τη σκάλα. Πολλές φορές μάλιστα τον κλείδωναν μέσα σε αυτόν τον στενό χώρο, γεμάτο με καρφιά και καλώδια, και τον ανάγκαζαν να φοράει πάνα για να μη χρειάζεται να του ανοίγουν για να πάει τουαλέτα.

Οπως κατέθεσαν δύο από τα βιολογικά παιδιά της 37χρονης στο δικαστήριο, η γυναίκα έδερνε συχνά τον μικρό και δεν τον άφηνε ποτέ να κάθεται στο οικογενειακό τραπέζι, μαζί με τα αδέλφια του. Επίσης, τον τάιζε μόνο όποτε το θυμόταν, με αποτέλεσμα το αγοράκι να λιμοκτονεί.

mana-teras

Μία φορά του είχε χτυπήσει το κεφάλι στον τοίχο, ενώ μια άλλη είχε χρησιμοποιήσει πάνω του ένα τέιζερ.

Ο πατέρας του αγοριού καταδικάστηκε για τα ίδια εγκλήματα με την σύζυγό του Tammi, το 2016. Η ποινή του ωστόσο ήταν ελαφρύτερη (15 χρόνια) αφού του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της νεαρής ηλικίας όπως και ότι ο ίδιος ενεργούσε κυρίως υπό την καθοδήγηση της συζύγου του.

zevgari