Για το εκλογικό αποτέλεσμα

 

Φίλες και Φίλοι, οι εκλογές τελείωσαν, οι πολίτες αποφάσισαν και η απόφασή τους είναι απόλυτα σεβαστή.

Εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Δήμου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη.

Δώσαμε έναν όμορφο προεκλογικό αγώνα μέσα στον οποίο γνώρισα καλύτερα την πόλη μου, γνώρισα πολλούς ανθρώπους και απέκτησα ακόμα περισσότερους φίλους. Νιώθω γεμάτος από μαθήματα και εμπειρίες και είμαι ευγνώμων.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς έναν αξιόλογο άνθρωπο τον επικεφαλής της παράταξής μας «Πάτρα Ενωμένη», τον Κωνσταντίνο Σβόλη που τον εμπιστεύτηκα από την πρώτη στιγμή και με τίμησε συμπεριλαμβάνοντάς με στο ψηφοδέλτιό του, καθώς και τους συνυποψήφιούς μου για τη συνεργασία μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κάθε ένα και την κάθε μία ξεχωριστά για τη στήριξή σας και την αγάπη σας στην πρώτη μου αυτή εκλογική μάχη στην Αυτοδιοίκηση, ωστόσο σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο η κατανομή των εδρών στην παράταξη της Αντιπολίτευσης «Πάτρα Ενωμένη», δεν καθιστά εκλόγιμη τη θέση μου στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Μου χαρίσατε, όμως, 1.020 λόγους και ακόμα περισσότερους να συνεχίσω να αγωνίζομαι για την πόλη μου και τους συμπολίτες μου, γιατί ο αληθινός αγώνας ξεκινάει μετά τις εκλογές και η προσφορά συνεχίζεται από οποιοδήποτε μετερίζι.

Συνεχίζουμε την καθημερινότητά μας, αλλά παραμένουμε στις επάλξεις, τηρώντας τον λόγο μας, προσπαθώντας να αναδεικνύουμε τα προβλήματα της πόλης μας και δίνοντας αγώνα για την επίλυσή τους!

Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Καρασπήλιος
MEd Εκπαιδευτικός