Yπόσχομαι ότι θα είμαι πάντα δίπλα τους και παρούσα

Λένε πως οι κύκλοι στη ζωή μας είναι για να κλείνουν. Η αλήθεια όμως, είναι πως πάντα υπάρχουν άλλοι, παράλληλοι, που μας ταξιδεύουν αλλού!.. Μετά από μία μακρά και παραγωγική, θέλω να πιστεύω, διαδρομή στην τοπική αυτοδιοίκηση, την οποία υπηρέτησα από διάφορες θέσεις ευθύνης που μου ανέθεσαν διαχρονικά οι συμπολίτες μου, με την τιμητική τους ψήφο, όπως γνωρίζετε αποφάσισα να μην συμμετέχω στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
Μία απόφαση συνειδητή και απόλυτα ταυτισμένη με τις αρχές και τις ιδέες που υπηρετώ.
Στην πολιτική μου πορεία κατέθεσα ένα κομμάτι του εαυτού και της ψυχής μου, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση των πολιτών της Αχαΐας.
Η πολιτική και οι εκλογές για εμένα δεν υπήρξαν ποτέ επάγγελμα, ούτε μια διαρκής επιδίωξη καρέκλας. Είναι ο δρόμος που επέλεξα εδώ και πολλά χρόνια για να υπηρετώ τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.
Γι’ αυτό και θα παραμείνω στην πρώτη γραμμή, ενεργή ως μάχιμη πολίτης, συνεχίζοντας να παλεύω για το καλό της τοπικής κοινωνίας. Άλλωστε όλοι ζούμε εδώ και θα συνεχίζουμε να συναντιόμαστε στους ίδιους δρόμους, στα ίδια μέρη, ανταλλάσσοντας απόψεις και προβληματισμούς, προάγοντας πάντα τη συμμετοχική διαδικασία.
Εύχομαι , μέσα από την εκλογική διαδικασία να αναδειχθεί ο καλύτερος και ο πιο αποτελεσματικός για την Περιφέρειά μας και για τον Δήμο της Πάτρας μας, σε όλους τους υποψηφίους των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου καλή δύναμη!
Ευχαριστώ τέλος, όλους τους συμπολίτες μου για την απλόχερη στήριξή τους, την αγάπη, την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση τους, η οποία και αποτελεί τη μεγαλύτερη ηθική ανταμοιβή μου. Τους υπόσχομαι ότι θα είμαι πάντα δίπλα τους και Παρούσα.
Δήμητρα Γεωργακοπούλου – Μπάστα
Αρχιτέκτων Μηχανικος
Αντιπρόεδρος του Περιφερειακου Συμβουλιου
Πρ. Γενική Γραμματέας Ηπείρου – Δυτικης Μακεδονιας