Από πότε έγινε ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ των ασφαλτοστρώσεων οδών και παρόδων του Δήμου Πατρέων ΔΕΥΑΠ (δημοτική επιχείρηση ΥΔΡΕΥΣΗΣ και ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ) ;

Ο αρχηγός της δημοτικής ομάδας της Αντιπολίτευσης ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ, πρωην υφυπουργός και βουλευτης Νίκος Νικολόπουλος προέβη στην ακόλουθη αποκάλυψη – δήλωση.Τις τελευταίες μέρες πραγματοποιούνται εργασίες ασφαλτοστρώσεων σε διάφορες γειτονιές του Δήμου Πατρέων,με δαπάνες της ΔΕΥΑΠ !!!

Βρέθηκα στην περιοχή της ΑΓΥΙΑΣ και συγκεκριμένα στις οδούς Αξιού και Αλιάκμονος όπου διαπίστωσα και φωτογράφισαν τις εργασίες που εκτελεί ο Εργολαβος που έχει επιλέγει απο την Διοικηση της ΔΕΥΑΠ και ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ ρώτησα εάν το έργο της ασφαλτόστρωσης είναι χρηματοδοτούμενο από την δημοτική επιχείρηση ΥΔΡΕΥΣΗΣ και ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ  των συγκεκριμένων οδών.

Ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» και δημοτικός σύμβουλος, συνομιλώντας με τους εργαζόμενους του έργου μου επιβεβαίωσαν ότι ασφαλτοστρώνουν τις συγκεκριμένους δρόμους, κατ’ εντολή της ΔΕΥΑΠ.

Το ερώτημα που θέτω δημόσια είναι, σύμφωνα με ποια απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΠ, προβαίνει ο συγκεκριμένος εργολάβος στις ασφαλτοστρώσεις, όταν μάλιστα είναι  γνωστόν, ότι δεν έχουν προχωρήσει σε αντικατάσταση ή αποκατάσταση βλαβών των  έργων ύδρευσης και αποχέτευσης την συγκεκριμένη χρονική στιγμή; Για πόσα χιλιόμετρα και πόσες οδούς , παρόδους και σοκάκια έχει αναθέσει εργολαβίες ασφαλτόστρωσης το ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ της ΔΕΥΑΠ προκειμένου να ξελασπώσει τον αμελή δήμαρχο τον σύντροφο τους ΑΜΕΛΕΤΙΔΗ ;

Από πότε άλλαξε σκοπούς η ΔΕΥΑΠ και απο πότε μετατράπηκε και σε ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ;

Αληθεύει η πληροφορία μας ότι τα αποθεματικά της ΔΕΥΑΠ τον τελευταίο καιρο έχουν μειωθεί, από τα 40 εκατομμύρια ευρώ στα 14 εκατομμύρια ευρώ ;

Γιατι ;;;

Που πήγαν 26 εκατομμύρια ευρώ ;

Αποκλείεται να ξόδεψαν τόσα πολλά για τα ψηφαλακια των φίλων , συντρόφων κλπ συντηρούμενων του κομματος απο τα δημοτικα ταμεία της επιχείρησης !!!

Αποκλείεται να προσφέρθηκαν τοοοσα για ημέτερους και κάποια για περιττές η μηδέποτε γενόμενες υπερωρίες και εξαιρέσιμα .

Διατέθηκαν τοοοσα για προεκλογικά ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ ;

Κύριοι της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής ΠΕΛΕΤΙΔΗ ΚΚΕ , Στον λίγο χρόνο της αποδρομής σας από την εξουσία με την ψήφο των Πατρινών, σταματήστε την διασπάθιση του Δημοτικου και Δημόσιου Χρήματος σε ενέργειες που πιθανόν να σας οδηγήσουν σε δικαστικές περιπέτειες.

Σεβαστείτε το ταμείο της ΔΕΥΑΠ και μην αφήνετε πίσω σας ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ . Ελπίζουμε ο εκλεκτός του ΠΕΡΙΣΣΟΥ, Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΠ και εκκολαπτόμενος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της Λαϊκής Υποκρισίας, να μην επιλέξει την ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ.

Η ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ και οι συμπολίτες μας που πληρώνουν το ακριβότερο νερό και πανακριβα δημοτικα τελη σας καλούμε να ανοίξουμε τον διάλογο των αποκαλύψεων…