TikToker εξηγεί γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε το χαρτί υγείας σε δημόσια τουαλέτα – «Φύγετε αμέσως!»

Έντονο ξεσηκωμό έχει προκαλέσει στον κόσμο του διαδικτύου το βίντεο ενός TikToker μέσω του οποίου δείχνει τον λόγο που δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε το χαρτί υγείας στις δημόσιες τουαλέτες.

Συγκεκριμένα αποκαλύπτει τα μικρά σημάδια που μπορεί να έχουν επάνω τους τα ρολά και στην περίπτωση που τα δούμε πρέπει να φύγουμε αμέσως!

Θα μπορούσατε εύκολα να κολλήσετε έναν ιό όπως ο HIV

Ο Jones δείχνει πώς μπορεί να μοιάζει ένα μολυσμένο χαρτί υγείας

Το βίντεο του 20χρονου Dane Jones  έχει συγκεντρώσει πάνω από 7,5 εκατομμύρια προβολές με τον ίδιο να προτρέπει να το δείξουμε σε οικογένεια και φίλους καθώς όσα δείχνει «θα σώσουν τη ζωή τους».

«Πρέπει να φύγετε όσο πιο γρήγορα γίνεται!»

Στο βίντεο, ο Jones παρουσιάζει ένα ρολό χαρτιού τουαλέτας με μικρές κόκκινες κηλίδες στις σχισμές του. Ο ίδιος λέει: «Αν το χαρτί υγείας μοιάζει με αυτό σε μια δημόσια τουαλέτα, πρέπει να βγείτε από αυτήν όσο πιο γρήγορα γίνεται!».

«Αυτές δεν είναι από την ματωμένη μύτη κάποιου ή από κάποιο ατύχημα» σημειώνει.

Και συνεχίζει: «Είναι από κάποιον που έχει καθαρίσει τις βρόμικες βελόνες του μετά από χρήση ναρκωτικών. Λάβετε υπόψη ότι εάν χρησιμοποιήσετε αυτό το χαρτί υγείας για να καθαρίσετε τον εαυτό σας, το μόνο που χρειάζεται είναι μια μικροσκοπική σταγόνα αίματος για να εισέλθει στο σύστημά σας. Θα μπορούσατε εύκολα να κολλήσετε έναν ιό όπως ο HIV, την ηπατίτιδα C και την ηπατίτιδα Β».

 

Ο Jones καταλήγει λέγοντας πως εάν βρούμε ποτέ το χαρτί υγείας σε τέτοια κατάσταση να ενημερώσουμε αμέσως το προσωπικό του μαγαζιού για να το αντικαταστήσει και φυσικά να φροντίσουμε να μείνουμε μακριά από αυτό.