Γυναίκα δημιούργησε 76 ψεύτικα προφίλ στο instagram για να εκδικηθεί τον πρώην της

Δεν κατάφερε να διαχειριστεί την απόρριψη και δημιούργησε προφίλ με το όνομα και τις φωτογραφίες του πρώην της, διασύροντάς τον με συκοφαντίες

Λίγο έλειψε να τρελάνει τον πρώην σύντροφό της μια 38χρονη γυναίκα, που δεν άντεξε την απόρριψη.

Δημιούργησε μετά τον χωρισμό τους 76 ψεύτικα προφίλ στο instagram με το όνομα και τις φωτογραφίες του και πότε ο νεαρός άντρας εμφανιζόταν να ζητάει συντρόφους επί πληρωμή, πότε δήλωνε διατεθειμένος να προσφέρει ο ίδιος σεξουαλικές υπηρεσίες επί πληρωμή, πότε έγραφε συκοφαντίες για άλλα πρόσωπα και φίλους του, με την νοσηρή αυτή κατάσταση να συνεχίζεται επί ένα χρόνο.

Όλα ξεκίνησαν το 2020 και το θύμα δεν ήθελε να κινηθεί εναντίον της γιατί είναι στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων και φοβόταν το σκάνδαλο, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι ο διασυρμός του ήταν καθημερινός από πολλά ψεύτικα προφίλ.

Η 38χρονη για να εκδικηθεί είχε δημιουργήσει ψεύτικους λογαριασμούς και για δυο ακόμη γυναίκες, που είχε υποψιαστεί ότι σχετίζονταν με τον πρώην σύντροφό της.

Σε βάρος μιας 27χρονης είχε δημιουργήσει 50 ψεύτικους λογαριασμούς με το όνομά της , μέσω των οποίων η νεαρή γυναίκα εμφανιζόταν ως συνοδός πολυτελείας, ενώ σε βάρος μιας 34χρονης είχε δημιουργήσει 6 λογαριασμούς , με το ίδιο περιεχόμενο.

Χθες καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 4χρονια χωρίς αναστολή και η έφεση έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Πηγή: gegonota.news