Αταμάν: «Τίποτα δεν είναι αδύνατο, ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

Ιδιαίτερη πινελιά θα έχει η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2023-23. Στη νέα του εμφάνιση (λευκή και πράσινη) είναι αποτυπωμένη η Ακρόπολη. Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για τη νέα φανέλα, τους στόχους των πράσινων και τον λόγο που ήρθε στον Παναθηναϊκό. Έκανε ειδική αναφορά στην οικογένεια Γιαννακόπουλου, ενώ δήλωσε χαρούμενος που πρώτη φορά επισκέφθηκε την Ακρόπολη.

«Θα ξεκινήσω με την τελευταία λέξη που είπε ο φίλος. Τίποτα δεν είναι αδύνατο. Αυτός είναι ο λόγος που είμαι εδώ. Ο λόγος που κάναμε μεταγραφή αυτούς τους παίκτες για να πετύχουμε τους μεγάλους στόχους και τις μεγαλές προσδοκίες που έχουν οι φίλαθλοι μας στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Θα τα καταφέρουμε. Χαρά μου να είμαι στο Μουσείο της Ακρόπολης. Ποτέ δεν είχα την ευκαιρια να το επισκεφθώ. Ήταν πολύ ενδιαφέρον. Ένα μέρος με ξεχωριστά μνημεία. Είναι το πιο σημαντικό σύμβολο της Αθήνας. Ο Παναθηναϊκός είναι το μεγαλύτερο club όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και στην Ελλάδα», είπε αρχικά ο Αταμάν και συμπλήρωσε:

Το σημαντικότερο μέρος της επιτυχίας του Παναθηναϊκού όλα αυτά τα χρόνια ανήκει στην οικογένεια Γιαννακόπουλου. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο πρόεδρος μας συνεχίζει το legacy της ομάδας. Χαρούμενος που θα δουλέψω στην ομάδα και με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους παίκτες αυτούς, τους φιλάθλους μας και όλους αυτούς που μας πιστεύουν και έχουν κοινό όραμα. Ο Παναθηναϊκός είναι το μεγαλύτερο brand name στην Ελλάδα. Η φετινή εμφάνιση είναι η πρώτη που θα έχει πάνω της την Ακρόπολη», ανέφερε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της φανέλας.

Πηγή:www.gazzetta.gr