Πάτρα: Ανοικτή πρόσκληση για τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου – Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Πέτρος Ψωμάς

 

Πανέτοιμο είναι το εκλογικό κέντρο του σπιράλ το οποίο άνοιξε και λειτουργεί στη συμβολή των οδών Μαιζώνος και Πατρέως. Ο επικεφαλής της παράταξης Πέτρος Ψωμάς και οι συνεργάτες του καλούν τους συνδημότες τους στα εγκαίνια, που θα πραγματοποιηθούν σήμερα Παρασκευή στις 7μμ.
Το κάλεσμα είναι ανοικτό προς όλους τους Πατρινούς, προκειμένου να γνωριστούν με τους υποψηφίους του σπιράλ, να επισκεφτούν το χώρο και να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες που προσφέρει, αλλά και να ακούσουν τον Πέτρο Ψωμά, σε μια πρώτη προεκλογική ομιλία στην πορεία προς τις κάλπες του Οκτωβρίου.
Σημειώνεται πως το εκλογικό κέντρο του σπιράλ δημιουργήθηκε και λειτουργεί αποκλειστικά με εθελοντική προσφορά μελών και φίλων. Ετοιμάστηκε με γρήγορους ρυθμούς και ήδη υποδέχεται πλήθος κόσμου που προσέρχεται καθημερινά για να γνωριστεί με τον υποψήφιο δήμαρχο και τους ανθρώπους της παράταξης και για να ενημερωθεί για το πρόγραμμα και τις προτάσεις για τη δημοτική θητεία 2024-2028.
Στο εκλογικό κέντρο του σπιράλ θα λειτουργεί υπηρεσία “Μάθε που ψηφίζεις” προκειμένου να ενημερώνονται οι πατρινοί δημότες για το διαμέρισμα ή το τοπικό στο οποίο ψηφίζουν καθώς και -αργότερα- για το ακριβές εκλογικό τμήμα στο οποίο θα κληθούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
Στον χώρο έχουν ήδη εγκατασταθεί οθόνες που προβάλουν τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της δημοτικής παράταξης, υπάρχει εικονογραφημένο το πλήρες πρόγραμμα του Πέτρου Ψωμά για την πόλη και ένα πλήθος εθελοντών που εξυπηρετούν τους επισκέπτες.
Σημειώνεται πως από την προσεχή Δευτέρα, ο Πέτρος Ψωμάς θα είναι προσωπικά παρών στο εκλογικό κέντρο κάθε απόγευμα, 5:00-6:00μμ, ώστε να τον επισκέπτονται και να τον συναντούν δημότες που θέλουν να τον γνωρίσουν ή να συζητήσουν μαζί του.
Εκεί, λοιπόν, που τέμνονται οι οδοί που φέρουν τα ονόματα του ιδρυτή (Πατρέας) και του απελευθερωτή (Μαιζών) της Πάτρας, εκεί θα χτυπάει η καρδιά του σπιράλ για τον επόμενο μήνα, εκεί καλούνται όλοι οι Πατρινοί να προσέλθουν το απόγευμα της Παρασκευής για τα επίσημα εγκαίνια! Ανοίγεται…