Τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέτρος Ψωμάς

Τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέτρος Ψωμάς – Στην έδρα της Ι.Μ. Πατρών, με Θάνο Δούρο, Χαράλαμπο Στανίτσα, Εύα Αθανασοπούλου

Mε τον Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Πέτρος Ψωμάς, συνοδευόμενος από τους δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής παράταξης σπιράλ, Θάνο Δούρο και Χαράλαμπο Στανίτσα και την Γραμματέα Εύα Αθανασοπούλου. Η συνάντηση έλαβε χώρα στην έδρα της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών, μετά από προγραμματισμένη επίσκεψη της αντιπροσωπείας του σπιράλ.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τοπικά ζητήματα και θέματα επικαιρότητας και επικεντρώθηκε σε θεματολογία που άπτεται της συνεργασίας της τοπικής μας Εκκλησίας και του Δήμου Πατρέων. Ο Σεβασμιώτατος παρουσίασε το κοινωνικό έργο της Εκκλησίας και τους τομείς δραστηριοποίησης του κλήρου και των ενοριών.

Ο Πέτρος Ψωμάς εξήρε τις τοπικές εκκλησιαστικές πρωτοβουλίες, παρουσίασε την Πάτρα όπως την οραματίζεται η δημοτική παράταξη της οποίας είναι επικεφαλής και είχε την ευκαιρία να μιλήσει για την ξεχωριστή θέση που έχουν οι θρησκευτικές παραδόσεις και το κεφάλαιο «θρησκευτικός τουρισμός» στο πρόγραμμα του σπιράλ.

Το σπιράλ δεσμεύεται επίσης για μια πιο στενή και ουσιαστική συνεργασία του Δήμου Πατρέων με την Ιερά Μητρόπολη Πατρών, που θα είναι επωφελής και για την εκκλησία και για τους δημότες.

Ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος έδωσε την ευχή του στους επισκέπτες του και ευχήθηκε έναν πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα, εν όψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου 2023.