Σύγκρουση μέχρις εσχάτων στους Σπαρτιάτες: Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο βουλευτής Λάρισας Κωνσταντίνος Φλώρος

“Στα 32 μου χρόνια, δεν έδωσα ποτέ το παραμικρό δικαίωμα σε κανέναν, να πει το οτιδήποτε για το άτομό μου, πόσο μάλλον να γίνουν αναφορές για επαφές με ‘Greek Mafia'” δηλώνει ο κ. Φλώρος

Σύγκρουση μέχρις εσχάτων σε πλήρη εξέλιξη στους Σπαρτιάτες, με παρέμβαση της δικαιοσύνης, διαγραφές βουλευτών αλλά και νέα αποχώρηση από την Κοινοβουλευτική Ομάδα την Κυριακή.

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, ο Κωνσταντίνος Φλώρος γνωστοποιεί ότι θέτει εαυτόν εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Σπαρτιατών, καταγγέλλοντας τον πρόεδρο του κόμματος Βασίλη Στίγκα.

“Μετά τις άκρως προσβλητικές και συκοφαντικές δηλώσεις του Προέδρου του κόμματος “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ” κ. Βασίλη Στίγκα, οι οποίες θίγουν βαθύτατα την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητά μου, και για τις οποίες θα κληθεί να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στα αρμόδια όργανα, θέτω εαυτόν εκτός της Κ.Ο. ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ” αναφέρει.

“Στα 32 μου χρόνια, δεν έδωσα ποτέ το παραμικρό δικαίωμα σε κανέναν, να πει το οτιδήποτε για το άτομό μου, πόσο μάλλον να γίνουν αναφορές για επαφές με ‘Greek Mafia’, εκβιασμούς, αλλά και να βάλω χέρι σε κρατικά χρήματα, τα οποία ούτε μου ανήκουν, ούτε διαχειρίζομαι” σημειώνει στην επιστολή του ο κ. Φλώρος.

Ο κ. Φλώρος δηλώνει πλέον και στο λογαριασμό του στο Twitter ότι είναι ανεξάρτητος βουλευτής. 

Φλώρος

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Φλώρου 

Σπαρτιάτες

Στίγκας στον ΣΚΑΪ: “Θα καταθέσω την Τρίτη στοιχεία στην εισαγγελέα”

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ Χρήστος Στρατουλάκος από τον Πύργο, ο Βασίλης Στίγκας βρέθηκε νωρίτερα την Κυριακή στην πρωτεύουσα του νομού Ηλείας και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου για να παρακολουθήσει την Πατριαρχική Θεία Λειτουργία που πραγματοποιήθηκε χοροστατούντος του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη.

Μετά τη λειτουργία, ο Βασίλης Στίγκας εξέφρασε αισιοδοξία ότι δεν θα διαλυθεί η ΚΟ των Σπαρτιατών. 

Όσο για την κλήση του την Τρίτη στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου είπε ότι θα βρεθεί κανονικά στον Άρειο Πάγο την Τρίτη το πρωί και θα καταθέσει ό,τι στοιχεία έχει στη διάθεσή του.

«Μιλάω με αρκετούς βουλευτές, πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε με κάποιους, δεν ξέρω τι θα γίνει ακριβώς, αλλά ας περάσουν λίγο οι μέρες να πάω στην εισαγγελέα, να πούμε κάποια πράγματα, και θα δούμε τι εξελίξεις θα έχουμε» δήλωσε.

Υπενθυμίζεται ότι χτες υπήρξε παρέμβαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, με κλήση του κ. Στίγκα την Τρίτη στις 10 το πρωί μετά  τις δημόσιες καταγγελίες του για την ύπαρξη έκνομων δράσεων στους κόλπους του κόμματός του.

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη διέταξε προκαταρκτική έρευνα σχετικά με τα καταγγελλόμενα από τον πρόεδρο των Σπαρτιατών και μάλιστα η έρευνα θα διενεργηθεί από την ίδια.