Η βραβευμένη παραγωγός ντοκιμαντέρ Laurens Grant στο Urban Fest by Routelab!

Μία από τις πιο λαμπρές μορφές των ντοκιμαντέρ παγκοσμίως, την 3 φορές βραβευμένη με Emmy και Peabody, Laurens Grant υποδέχεται το RouteLab στην Πάτρα, στο πλαίσιο του Urban Fest. Η συνάντηση αυτή υπόσχεται να είναι μια αξέχαστη στιγμή για τον πολιτιστικό και δημιουργικό τομέα της χώρας μας.

Η Laurens, με ταινίες που έχουν προβληθεί στο διάσημο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance και με εντυπωσιακή πορεία στον χώρο του κινηματογράφου, θα μοιραστεί την εμπειρία της με το κοινό του RouteLab, την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στις 20:45 ώρα Ελλάδας (10:45 π.μ. ώρα Λος Άντζελες). Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στον ρόλο της δημιουργικής βιομηχανίας στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη, με την προσωπική και μοναδική οπτική γωνία της Laurens.

Η παρουσία της Laurens Grant στο RouteLab δίνει το δικό της ειδικό βάρος στη διοργάνωση, αφού η εμπειρία και η γνώση της θα προσφέρουν μια βαθιά και σημαντική διάσταση στον διάλογο που θα αναπτυχθεί.

Η συνεδρία θα είναι δίγλωσση, με επαγγελματική διερμηνεία, εξασφαλίζοντας την πλήρη συμμετοχή όλων των παρευρισκόμενων. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να κλείσουν τη θέση τους μέσω του συνδέσμου: https://bit.ly/3Q3FFdK.

Το Urban Fest by RouteLab διεξάγεται 5 – 6 Σεπτεμβρίου στο Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο της Πάτρας. Είσοδος ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες ή ερωτήσεις, επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της διοργάνωσης routela.gr ή ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα.

Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε τη σύγχρονη πολιτιστική ταυτότητα της Πάτρας και την καλλιτεχνική δημιουργία στην καρδιά της πόλης!

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ : ROUTELAB ΑΚΜΕ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΙΑΣ – ΠΕΔ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ –  IONIAN TV

CONTENT PARTNER : ΔΙΑΝΕΟΣΙΣ – ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ & ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ – ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ –  MOSAIC HUB – ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΑΤΡΑΣ