Σκληρή επίθεση πρώην συνεργάτη του Νίκου Φίλη σε Κασσελάκη και κατηγορίες για πλαστογραφία υπογραφών – «Είσαι τρύπιος παράς»

Ο αρθρογράφος και πρώην συνεργάτης του Νίκου Φίλη Τάκης Κατσαρός, επανήλθε με ανάρτησή του για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, εξαπολύοντας σκληρή επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Σύμφωνα με τον Στέφανο Κατσαρό ο Στέφανος Κασσελάκης πλαστογράφησε δύο από τις 30 υπογραφές μελών της ΚΕ που χρειαζόταν για να εγκριθεί η υποψηφιότητά του, ωστόσο τα υπόλοιπα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αντί να τον εκθέσουν, το αποδέχτηκαν.

Ο Τάκης Κατσαρός χρησιμοποιεί χαρακτηρισμούς όμως «τρύπιος παράς» και «κάλπικη λίρα» και αναφέρει πως μόνη τιμωρία θα έπρεπε να είναι ο δημόσιος εξευτελισμός του Στέφανου Κασσελάκη.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Όταν στα 35 σου ξεκινάς πολιτική/κομματική σταδιοδρομία (και μάλιστα για αρχηγός κόμματος!) με πλαστογραφία και δεν τιμωρείσαι παραδειγματικά, δείχνεις τι τρύπιος παράς είσαι.

Αλλά, δεν φταις μόνο εσύ, αλλά κι αυτοί που ανέχτηκαν την απάτη σου και εφηύραν τρόπο να αντικαταστήσουν με “αυθεντικά” τα πλαστά νομίσματα στη “δεσμίδα” σου. Κι αυτό είναι εξίσου επικίνδυνο. Ποια μπορούσε να είναι η τιμωρία σου; Όχι ο αποκλεισμός σου, όχι. Αυτό στη μεταδημοκρατία που ζούμε έως και δώρο θα ήταν για τύπους σαν κι εσένα. Γιατί, θα ξεκούμπωνες τη λιλά γραβατούλα σου, θα τράβαγες το βιντεάκι σου και θα μίλαγες για πολιτικό αποκλεισμό. Τιμωρία θα ήταν ο δημόσιος εξευτελισμός σου, είτε ζητώντας σου να ανέβεις στο βήμα και να ζητήσεις συγνώμη είτε με μια δήλωση αποδοκιμασίας της πράξης σου από το Προεδρείο του Συνεδρίου.

Ψιλά γράμματα όλα αυτά στους καιρούς που ζούμε. “Πάμε μπροστά. Προχωράμε, διαβεβαιώνουν οι υποψήφιοι. Οι τέσσερις αυθεντικοί και η “κάλπικη λίρα”».