Ανάρτηση του συνδυασμού του Δημάρχου Ερυμάνθου «Συνεργασία για τον Ερύμανθο»

Μ’ ένα πλήρες και πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο ο συνδυασμός του Δημάρχου Ερυμάνθου, Θόδωρου Μπαρή, «Συνεργασία για τον Ερύμανθο» διεκδικεί μία δεύτερη ευκαιρία για να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια.

Ο συνδυασμός αναρτήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην ηλεκτρονική πύλη του Υπουργείου Εσωτερικών σηματοδοτώντας κι επίσημα την έναρξη του προεκλογικού αγώνα για τους 210 υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.

Πρόκειται για ανθρώπους που εκφράζουν και υπηρετούν την τοπική κοινωνία, που γνωρίζουν τις δυσκολίες και τις ανάγκες του Δήμου. Μία ομάδα έμπειρων, ικανών και νέων πολιτών που πιστεύουν στις δυνατότητες του τόπου και εκφράζουν καθημερινά τη θέλησή τους να συνεισφέρουν με γνώσεις, φρέσκιες ιδέες και ενθουσιασμό.

Μετά την ανάρτηση του συνδυασμού που έγινε παρουσία υποψηφίων και στελεχών της δημοτικής Αρχής, ο κ. Μπαρής δήλωσε «η ευθύνη είναι μεγάλη, όπως και η βεβαιότητα ότι όλοι μαζί μπορούμε να πάμε τον τόπο μας ακόμη πιο μπροστά, ακόμη πιο ψηλά, συνεχίζοντας τη σκληρή και αδιάκοπη δουλειά. Η δημοτική Αρχή συμπαγής και ενωμένη, με αποφασιστικότητα, δυναμική και προσήλωση στο στόχο, εστίασε από την πρώτη στιγμή στα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας, αντιμετωπίζοντας παράλληλα τις μεγάλες και δύσκολες προκλήσεις που απαιτούν χρόνο και μόχθο. Εμφυσήσαμε στον τόπο μας ένα νέο, πιο αισιόδοξο και ομαδικό πνεύμα αντλώντας δύναμη από την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας. Ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι να στηρίζει τον δημότη, την τοπική κοινωνία και οικονομία, να επενδύει στις παραγωγικές δυνάμεις, να σηκώνει το βαρύ φορτίο, να σχεδιάζει και να υλοποιεί τις υποδομές του μέλλοντος, να αποτελεί παράδειγμα… Ανταποκριθήκαμε στον δύσκολο αυτό ρόλο, επωμιζόμενοι πολλές φορές το πολιτικό κόστος. Και η αναγνώριση του έργου μας σε όλους τους τομείς αποτελούν σήμερα τη μεγαλύτερη ηθική ανταμοιβή. Γιατί μετατρέψαμε την εμπιστοσύνη σας σε έργο!

Αυτά τα τέσσερα χρόνια πετύχαμε πολλά. Μπορούμε όμως να κάνουμε πολλά

περισσότερα. Και θα τα καταφέρουμε. Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023 εκλέγουμε Δήμαρχο και Δημοτική Αρχή Ερυμάνθου με τα χαρακτηριστικά που έχει ανάγκη ο τόπος μας, με σεβασμό στις παραδόσεις μας, με εξωστρέφεια, αισιοδοξία, έχοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ακόμη πιο δυνατά!».