Θόδωρος Μπαρής: Νέοι υποψήφιοι νε τον συνδυασμό «Συνεργασία για τον Ερύμανθο»

Έξι ακόμη καταξιωμένους δημότες, με σημαντική προσφορά στην τοπική κοινωνία που με την υποψηφιότητά τους ενδυναμώνουν την παράταξη «Συνεργασία για τον Ερύμανθο», ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θόδωρος Μπαρής.

Πρόκειται για τους, Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο από την Πλατανόβρυση, Μαρία Θεοδωροπούλου από το Βασιλικό, Γιάννη Διαμαντόπουλο από το Καλέντζι, Κώστα Σκόνδρα από την Αγριλιά, Νίκο Καπογιαννόπουλο από το Σταροχώρι και Άγγελο Γιαννακόπουλο από τη Χαλανδρίτσα.

«Η ομάδα μεγαλώνει, εξελίσσεται και ισχυροποιείται. Καλωσορίζουμε στο συνδυασμό μας ακόμη έξι υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, που με αίσθημα ευθύνης, φρέσκες ιδέες και διάθεση να συνεισφέρουν στην προσπάθεια μας, μπαίνουν μπροστά στον συλλογικό μας αγώνα. Παραμένουμε δίπλα στην κοινωνία, διευρύνουμε το πρόγραμμά μας και συνεχίζουμε δυναμικά», δήλωσε ο κ. Μπαρής.

 

ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ – Αριστερά πάνω, Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος, μέση, Μαρία Θεοδωροπούλου, κάτω, Γιάννης Διαμαντόπουλος

Δεξιά πάνω, Κώστας Σκόνδρας, μέση, Νίκος Καπογιαννόπουλος, κάτω, Άγγελος Γιαννακόπουλος

ΟΙ ΕΞΙ ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

-Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος από την Πλατανόβρυση

Ο Παναγιώτης, είναι ελεύθερος επαγγελματίας και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Άνθρωπος της προσφοράς, δραστήριος και δυναμικός προτάσσει για ακόμη μια φορά το κοινό καλό θέτοντας υποψηφιότητα με το συνδυασμό του Δημάρχου. Εν ενεργεία τοπικός σύμβουλος χαίρει της εκτίμησης και του σεβασμού των συνδημοτών του, ενώ έχει αναπτύξει και σημαντικό έργο από τη θέση του αντιπροέδρου του Εκπολιτιστικού Συλλόγου.

-Μαρία Θεοδωροπούλου από το Βασιλικό

Η Μαρία, συνταξιούχος και μητέρα δυο παιδιών απευθύνει το δικό της κάλεσμα στους συνδημότες της να συμμετέχουν όλοι μαζί στην προσπάθεια να προχωρήσει ο Δήμος μπροστά, με όραμα και σχέδιο. Με την υποψηφιότητα της επιβεβαιώνει πως η μόνη δημοτική παράταξη που έχει «οικοδομήσει» αρκετά στο πρόσφατο παρελθόν και που έχει προτάσεις και έτοιμα σχέδια στο παρόν για να αναλάβει εκ νέου το τιμόνι του Δήμου, είναι η παράταξη που διοικεί τον τόπο.

-Γιάννης Διαμαντόπουλος από το Καλέντζι

Ο Γιάννης, Ιδιωτικός υπάλληλος και πατέρας ενός παιδιού είναι εν ενεργεία τοπικός σύμβουλος. Άνθρωπος δραστήριος, προσφέρει με ανιδιοτέλεια στον τόπο του, πιστεύοντας στις δυνατότητές του. Με μαχητικότητα και δυναμική στηρίζει το όραμα της δημοτικής Αρχής για έναν Δήμο ισχυρό και εξωστρεφή που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

– Κώστας Σκόνδρας από την Αγριλιά

Ο Κώστας, επαγγελματίας κρεοπώλης επί 27 χρόνια, αγωνιστής της ζωής που δημιούργησε μια όμορφη οικογένεια και μεγάλωσε πέντε παιδιά  δεν σταματά να παλεύει για το καλύτερο στον τόπο του. Εν ενεργεία Τοπικός Σύμβουλος αποδεικνύει καθημερινά την αξία της συνεργασίας και της προσφοράς. Σήμερα ασχολείται με τα αγροτικά και καταθέτει τις γνώσεις και την εμπειρία του.

-Νίκος Καπογιαννόπουλος από το Σταροχώρι

Ο Νίκος είναι συνταξιούχος, πατέρας τριών παιδιών. Ενεργός πολίτης με συνεχείς και στοχευμένες παρεμβάσεις για τον τόπο του, με την υποψηφιότητα του καταθέτει το ενδιαφέρον του για τον Δήμο, ώστε να συνεχίσει την ελπιδοφόρα πορεία του για το μέλλον και την προοπτική των συνδημοτών του. Ένας ακόμη υποψήφιος που καλεί τους συνδημότες του να στηρίξουν και να ενισχύσουν δυναμικά την συλλογική προσπάθεια που καταβάλει η δημοτική Αρχή.

– Άγγελος Γιαννακόπουλος από τη Χαλανδρίτσα

Ο Άγγελος είναι Μηχανολόγος συντηρητής, πατέρας δύο παιδιών και θα είναι υποψήφιος για πρώτη φορά. Παρά την απαιτητική καθημερινότητα, δεν παραλείπει να αποτελεί ενεργό μέλος στο κοινωνικό γίγνεσθαι και να ενδιαφέρεται για το κοινό καλό και τον τόπο του, στον οποίο θέλει να προσφέρει.