σπιράλ: Κλείνει ψηφοδέλτιο και ανοίγεται στην πόλη

Ο Πέτρος Ψωμάς στα Άνω Συχαινά, παρουσιάσεις Ομάδων Εργασίας

Στη πορεία προς τη συμπλήρωση του ψηφοδελτίου της δημοτικής παράταξης του σπιράλ, που θα κατατεθεί αύριο Πέμπτη 31 Αυγούστου, ενόψει των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, συνεχίζονται οι δράσεις του σπιράλ σε όλη την πόλη.

Την περασμένη Δευτέρα ο επικεφαλής του σπιράλ και υποψήφιος Δήμαρχος Πέτρος Ψωμάς, μαζί με συνεργάτες του και υποψηφίους του συνδυασμού, συναντήθηκε με κατοίκους των Συχαινών, εκπροσώπους του Εκπολιτιστικού Συλλόγου και πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία Άνω Συχαινών. Εκεί παρουσίασε τις θέσεις της δημοτικής παράταξης, ενόψει των δημοτικών εκλογών, και επικοινώνησε το όραμά του για την Πάτρα του μέλλοντος.

Παράλληλα άκουσε προσεκτικά τους προβληματισμούς που τέθηκαν από πλευράς κατοίκων για τα ζητήματα της γειτονιάς τους και αναφέρθηκε διεξοδικά στον τρόπο με τον οποίο σκοπεύει το σπιράλ να ανταποκριθεί σε αυτά όταν αναλάβει τα ηνία του Δήμου. Η υποδοχή του υποψήφιου δημάρχου ήταν εγκάρδια και η αποδοχή των θέσεών του απόλυτα θετική!

Στο δρόμο προς τις κάλπες, οι δράσεις αυτές θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς  μέχριτο τέλος Σεπτεμβρίου, καλύπτοντας όλη την  επικράτεια του Δήμου Πατρέων και παρουσιάζοντας το πρόγραμμα του σπιράλ, ανά περιοχή και ανά τομέα ενδιαφέροντος.

Βίντεο από την επίσκεψη στα Άνω Συχαινά: