Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Ήχησε το 112 – Σε ετοιμότητα οι κάτοικοι σε αρκετές περιοχές

Ήχησε το 112 για τη φωτιά στην Αλεξανδρούπολη και αφορά τους κατοίκους στις περιοχές Μελία, Νίψα, Πεύκα και Λουτρό να παραμείνουν σε ετοιμότητα. Οι φλόγες έχουν πάρει μεγάλη έκταση και το έργο της πυροσβεστικής βρίσκεται σε εξέλιξη

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύθηκαν για την κατάσβεση της φωτιάς στη Μελία της Αλεξανδρούπολης και γύρω στις 13.00 επιχειρούν 71 πυροσβέστες με 17 οχήματα, 6 ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 5 αεροσκάφη, 2 ελικόπτερα ενώ συνδράμουν υδροφόρες ΟΤΑ και ο στρατός.

Παράλληλα, για να διευκολυνθεί το πυροσβεστικό έργο αλλά και λόγω των πυκνών καπνών, έκλεισε και η Εγνατία Οδός και στα 2 ρεύματα έως τον κόμβο της ΒΙ.ΠΕ. Αλεξανδρούπολης.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Emergency Alert now Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας 19-08-2023 12:40. Δασική πυρκαγιά στις περιοχές Μελία, Νίψα, Πεύκα και Λουτρός, παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών. Οδηγίες αυτοπροστασίας: htts://cilprotection.gov.gr/ digies-prostasias/dasikes- pyrkagies Civil Protection Greece 19-08-2023 12:40. Wildfire in the area of Melia, Nipsa, Pefka and Loutros, stay alert and follow the isf Authorities. Protectiveactionguidelines: https://civiprotectiongov.gr/112/ all-guidelines"