Conference League: ΠΑΟΚ και Άρης παίζουν την πρόκρισή τους σε Ισραήλ και Θεσσαλονίκη

Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Άρης δεν κατάφεραν στο πρώτο ματς να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης καθώς ο πρώτος αναδείχθηκε ισόπαλος με 0-0 κόντρα στην Μπεϊτάρ στην Τούμπα και ο δεύτερος με 1-1 απέναντι στην Αραράτ στην Αρμενία.

Έτσι, οι δύο τους πηγαίνουν στις ρεβάνς με μοναδικό στόχο τη νίκη για να προκριθούν στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Αρχικά ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στο Ισραήλ από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (20:30, Novasports 2) όπου χρειάζεται τη νίκη μετά τη «λευκή» ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη (0-0). Όσο για την αποστολή, ο Λύρατζης έμεινε στη Θεσσαλονίκη αλλά επέστρεψαν οι Βιεϊρίνια και Ντάγκλας Αουγκούστο που υπολογίζονται από τον Λουτσέσκου.

Αναλυτικά: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ντάγκλας, Φιλίπε Σοάρες, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Α.Ζίβκοβιτς, Βρακάς, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Λίγο πιο αργά και συγκεκριμένα στις 21:15 (Novasports Prime) ο Άρης φιλοξενεί την Αραράτ στο «Κλ. Βικελίδης» έχοντας παρόμοιο στόχο με τον ΠΑΟΚ αφού το πρώτο ματς στην Αρμενία έληξε στο 1-1. Για τον Τερζή η μοναδική απουσία παραμένει ο Μπράμπετς ο οποίος δεν υπολογίζεται για το συγκεκριμένο ματς αλλά από εκεί και πέρα όλοι είναι στη διάθεση του, ωστόσο αμφίβολος είναι και ο Κάρλσον καθώς ένιωσε ενοχλήσεις και θα κριθεί την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του. Επίσης ο Άρης δεν ανακοίνωσε αποστολή.

Πρόγραμμα:

Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ-ΠΑΟΚ (πρώτο ματς: 0-0) 20:30, Novasports 2

Άρης-Αραράτ (πρώτο ματς: 1-1) 21:15, Novasports Prime

Πηγή: gazzetta.gr