(ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ) Πάτρα – ΣΟΚ: Ένας νεκρός και 8 τραυματίες από την κατάρρευση γέφυρας στην Περιμετρική

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ένας νεκρός και 8 τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής επίσημος απολογισμός από την κατάρρευση του τμήματος γέφυρας της περιμετρικής Πατρών στο 206ο χιλιόμετρο Πατρών- Πύργου με κατεύθυνση προς Πάτρα, σύμφωνα με έκτακτη ενημέρωση του εκπροσώπου Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Βασίλη Βαθρακογιάννη.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο κ. Βαθρακογιάννης, ένας νεκρός και 5 τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Ρίου ενώ στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα μεταφέρθηκαν 3 τραυματίες.

Οι τέσσερις από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης.

————————————————————————————————————————-

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τραγωδία στην Πάτρα από κατάρρευση τμήματος γέφυρας στην Περιμετρική στο ύψος των Μποζαϊτίκων, πληροφορίες  αναφέρουν για έναν νεκρό, ενώ εκφράζονται φόβοι για την ύπαρξη κι άλλων εγκλωβισμένων. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν και τέσσερις σοβαρά τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του skaipatras.gr στο σημείο υπήρχαν ρομά όπου με χρήση οξυγόνου έκοβαν κάποια σίδερα, ενω στο πάνω μέρος της γέφυρας υπήρχαν εργάτες μέσα σε μηχανήματα που εργάζονταν και έχουν τραυματιστεί ελαφρά.

Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ. Επί τόπου έσπευσαν η υφυπουργός Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος καθώς και ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα και η κίνηση των οχημάτων εκτρέπεται στον κόμβο της Εγλυκάδας.

Επίσης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Διοδώρου, στην Πάτρα, η οποία βρίσκεται κοντά στο τμήμα της μεγάλης περιμετρικής που κατέρρευσε.

——————————————————————————————————————————-

Απίστευτο ατύχημα στα έργα της περιμετρικής στο ύψος των Μποζαΐτίκων

Ενώ γινόντουσαν εργασίες κατέρρευσε η μεγάλο τμήμα της γέφυρας. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για εγκλωβισμένους τσιγγάνους οι οποίοι μάζευαν τα σίδερα.

Στο σημείο γίνονται έργα εδώ και δύο χρόνια.