Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Χ. Μπονάνου στις εργασίες αισθητικής αναβάθμισης στου Λάππα

Επίσκεψη στον οικισμό Λάππα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023 ο  Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, προκειμένου να παρακολουθήσει την εξέλιξη του έργου «Δράση Αστικής Αναζωογόνησης» που υλοποιεί η  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Στο πλαίσιο της δράσης αυτής πραγματοποιούνται παρεμβάσεις εκσυγχρονισμού και ανάδειξης οδών του οδικού δικτύου σε 186 οικισμούς και στις τρεις περιφερειακές ενότητες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, και περιλαμβάνουν ενδεικτικά πεζοδρόμια, πινακίδες πληροφόρησης, ηλεκτροφωτισμό και ηλιακά φωτιστικά, παγκάκια, κιόσκια, κάδους απορριμμάτων και ανακύκλωσης, δενδροφυτεύσεις , όργανα εκγύμνασης κλπ.

Σε δηλώσεις του ο κ. Μπόνανος τόνισε ότι με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας τα χωριά και οι οικισμοί μας εκσυγχρονίζονται. «Το έργο αυτό αποτελεί μία ακόμα απόδειξη ότι ως Περιφερειακή Αρχή προσπαθούμε και καταφέρνουμε να ομορφύνουμε τον τόπο μας και να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης των πολιτών μας», καταλήγει ο κ. Μπονάνος.