Ι.Χ παρέσυρε και εγκατέλειψε 13χρονο. Έκκληση από την οικογένεια για να εντοπιστεί ο οδηγός

Η οικογένεια του 13χρονου απευθύνει έκκληση σε όποιον έχει δει το περιστατικό προκειμένου να εντοπιστεί ο οδηγός του οχήματος

Παράσυρση και εγκατάλειψη ενός ανηλίκου σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή της Νεάπολης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα voria.gr, το όχημα που κινείτο επί της οδού Διδυμοτείχου παρέσυρε και τραυμάτισε έναν 13χρονο, και στη συνέχεια τον εγκατέλειψε αβοήθητο στο οδόστρωμα.

Το παιδί μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης ενώ ο οδηγός του ΙΧ αναζητείται.

Ο 13χρονος αναμένεται σήμερα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο, με την οικογένειά του να απευθύνει έκκληση σε όποιον έχει δει το περιστατικό να ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό του οδηγού.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν μαρτυρίες, ο οδηγός μόλις αντιλήφθηκε ότι χτύπησε τον ανήλικο κατέβηκε από το όχημα, είδε το παιδί πεσμένο στον δρόμο και στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητό του και συνέχισε την πορεία του.

Σημειώνεται ότι κάτοικοι της περιοχής έχουν δώσει στις αστυνομικές αρχές την περιγραφή του οχήματος, το οποίο κινούνταν σε δρόμο, δίπλα σε σχολείο, όπου υπάρχει σε δύο σημεία διάβαση πεζών.

Έντρομοι οι κάτοικοι που ήταν εκείνη την ώρα ήταν μπροστά στο περιστατικό, ειδοποίησαν τη μητέρα του παιδιού, καθώς και το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου το μετέφερε στο νοσοκομείο. Στο σημείο έσπευσε και περιπολικό της Αστυνομίας καθώς και δικυκλιστές.