Πάτρα: Το ΠΑΣΟΚ Αχαΐας για τον Ανδρέα Παπανδρέου – «Εφυγε» πριν από 27 χρόνια

Σαν σήμερα, πριν απο 27 χρόνια, ο φυσικός και πολιτικός ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης, Ανδρέας Παπανδρέου, ο Ιδρυτής του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος των χιλιάδων αυτό-οργανωμένων μελών από την ΕΑΜική Αριστερά μέχρι το Προοδευτικό Κέντρο, πέρασε στην αιωνιότητα.

Σαν σήμερα, έφυγε ο Ηγέτης που κατέστησε την Εθνική αυτοπεποίθηση, την κοινωνική συμφιλίωση και την κοινωνική αξιοπρέπεια συνώνυμες της μεταπολιτευτικής ταυτότητας του Έλληνα και της Ελληνίδας.

Για όλους εμάς, που ασχολούμαστε με την πολιτική εμπνεόμενοι από το όραμα του Ανδρέα Παπανδρέου για το Σοσιαλισμό, την κοινωνική απελευθέρωση και την Εθνική συμφιλίωση, είναι ημέρα συγκίνησης μα και χρέους.

Χρέους για νέους αγώνες με στόχο την κοινωνική και Εθνική πρόοδο, για την προστασία των μη προνομιούχων μέσα από ένα ισχυρό Κοινωνικό Κράτος.

Χρέους για την ανασύνταξη της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης μέσα από ένα νέο συμβόλαιο τιμής με την Κοινωνία και την επικράτηση έναντι της συντήρησης και της υποβάθμισης της κοινωνίας και του κράτους δικαίου.

Αυτό το χρέος θα υπηρετήσουμε.

Με το Λαό και τις υγιείς παραγωγικές δυνάμεις.

Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής