ΦΩΤΟ: Ο Αστέρας Τέμενης νίκησε την ΕΑ Παραλίας με 58-40 “Η Απονομή”

Ο Αστέρας Τέμενης κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η, καθώς νίκησε στον τελευταίο μεγάλο τελικό την ΕΑ Παραλίας με σκορ 58-40!

Η ομάδα της Αιγιάλειας, που πανηγυρίζει την παρθενική της παρουσία στις εθνικές κατηγορίες του μπάσκετ, αποθεώθηκε από τους φίλους της που κατέκλυσαν το δημοτικό κλειστό γυμναστήριο του Αιγίου. «Νάτοι-νάτοι οι πρωταθλητές», η ιαχή των φίλων του Αστέρα Τέμενης!

Περιχαρής ο κόουτς του Αστέρα Τέμενης Αρης Ξενούλης δήλωσε τα εξής αμέσως μετά το πέρας του τελικού: «Είναι μια πολύ μεγάλη ημέρα για εμάς. Καταφέραμε κάτι πολύ δύσκολο. Πήραμε το πρωτάθλημα και την άνοδο μπροστά από ομαδάρες όπως οι Ολυμπιάδα, ΑΕ Αγυιάς, Απολλωνιάδα, ΕΑΠ και Κεραυνός Αιγίου. Είμαι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες μου. Εχω την χαρά να προπονώ πρωταθλητές. Είμασταν καλύτεροι από το ξεκίνημα. Παίξαμε δυνατή άμυνα και εν αφήσαμε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο. Συγχαρητήρια στην ΕΑ Παραλίας και τον κόους Μπαζίνα για τη δουλειά που έχουν κάνει και την εντυπωσιακή πορεία τους. Παίζαμε στην έδρα μας σήμερα. Το θέλαμε πιο πολύ κι εκεί κρίθηκε. Ευχαριστώ τον κ. Καρούντζο, τους κ.κ. Χρηστίδη και Ζεντέφη για τη στήριξή τους και φυσικά όλους τους παίκτες μου που ήταν παλικάρια κι έπαιξαν με ψυχή».