Τροχαίο δυστύχημα: 6 νεκροί και 6 τραυματίες σε μετωπική ΙΧ

Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος είναι βαριά τραυματίας και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Εξι νεκροί και έξι βαριά τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της σφοδρής μετωπικής σύγκρουσης δύο Ι.Χ. αυτοκινήτων στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στην  Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης- Κομοτηνής, στο ρεύμα προς Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα evros-news.gr όλα συνέβησαν όταν ένα AUDI A4 που μετέφερε συνολικά 10 άτομα, παράνομους μετανάστες και τον διακινητή τους, μπήκε από τον κόμβο της Μάκρης στην Εγνατία Οδό προς Κομοτηνή, αλλά στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Αποτέλεσμα ήταν να συγκρουστεί μετωπικά με με άλλο ΙΧ που κατευθυνόταν προς Αλεξανδρούπολη.

Νεκροί είναι οι οδηγοί των δύο ΙΧ και τέσσερις από τους μετανάστες – και άλλοι έξι μετανάστες τραυματίστηκαν.

Ο Έλληνας οδηγός του οχήματος, ενας 46χρονος άνδρας είναι βαριά τραυματίας και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όλα ξεκίνησαν όταν ο αλλοδαπός οδηγός του οχήματος που μετέφερε τους μετανάστες δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης που του έκαναν στον οικισμό της Μάκρης, αστυνομικοί του τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει τον έλεγχο, εμβόλισε το περιπολικό, ενώ ακολούθως συνέχισε την πορεία του αναπτύσσοντας ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα

Τόσο οι σοροί των νεκρών όσο και οι τραυματίες απεγκλωβίστηκαν με μεγάλη δυσκολία από τους άνδρες της πυροσβεστικής με τους έξι παράνομους μετανάστες να νοσηλεύονται και αυτοί βαριά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Πηγές: evros-news.gr/evros24.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ