Η Γη της Ελιάς: Με τάβλι και μπιλιάρδο γίνονται φίλοι οι…

Η πρώτη συνάντηση είναι καθοριστική. Ο Δημοσθένης και ο Ορέστης συναντιούνται τυχαία και αμέσως γίνονται δυο πολύ καλοί φίλοι, στην γη της ελιάς. Η γνωριμία τους είναι ιδιαίτερη και υπερβολικά “φιλική”.

Ο Ορέστης μπαινοβγαίνει διαρκώς στο καφενείο, με αποτέλεσμα να τραβά τα βλέμματα πάνω του. Μια μέρα, ο Δημοσθένης τον προσεγγίζει για να μάθει ποιος είναι και του ζητάει να παίξουν τάβλι.

Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, οι δύο άντρες παίζουν με τις ώρες στο καφενείο, χωρίς ο Δημοσθένης να καταλαβαίνει τις προθέσεις του. Ο Ορέστης δεν είναι τόσο καλός στο τάβλι, για αυτό και προκαλεί τον Δημοσθένη σε αγώνες μπιλιάρδου, στην γη της ελιάς.

Ορέστης γη της ελιάς

Ο Δημοσθένης δέχεται την πρόκληση και τον καλεί σπίτι του. Εκεί τον συναντά και η Ασπασία, η οποία για κάποιον περίεργο λόγω, δένεται έντονα με τον νεαρό. Αμέσως του εξιστορεί την ιστορία του Κίμωνα και ο Ορέστης πιάνει το πρώτο του “λαβράκι”…

Πώς θα εξελιχθεί αυτή η περίεργη φιλία ανάμεσα στους δύο ισχυρούς άντρες και πότε θα αρχίσει να τον υποψιάζεται ο Δημοσθένης;