(Φωτο)-Πάτρα: Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ακταίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12/2/2033, η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτιστικού Συλλόγου Ακταίου, στο κέντρο Ταμ Τουμ στην παραλία Ακταίου. Το κέντρο είχε κατακλισθεί από τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας.

Η  εκδήλωση άρχισε με την ευλογία του Πατέρα Γρηγόριου εφημέριου της κοινότητας Ακταίου, στη συνέχεια έγινε το καλωσόρισμα από την Πρόεδρο του Συλλόγου  μας κ Μαρία Τσαφά Ντόβα, για το 2023 για μια καλή κι ευλογημένη Χρονιά με υγεία και αντοχές. Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ Κώστας Παπούλιας, παρουσίασε τα τιμώμενα πρόσωπα, προσκεκλημένους του Συλλόγου, οι οποίοι με την παρουσία τους πλαισίωσαν την εκδήλωση.

Μεταξύ αυτών παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας  κ Χαράλαμπος Μπονάνος, ο κ Καρτσακούλης Ευάγγελος,  αντιδήμαρχος της Ενότητας Ρίου, ο κ Ξυλιάς Θεόδωρος, εκλεγμένος Δημοτικής ενότητας Ριου, ο κ Καραϊσκος Δημήτρης, πρόεδρος της κοινότητας Ακταίου, η κ Μπετιχαβά Νοκολίτσα, πρόεδρος της κοινότητας Ρίου, οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων ο κ Σβόλης  Κώστας και ο κ Ψωμάς Πέτρος, η κ Πιερή Ευγενία Διευθύντρια Β/βάθμιας εκπαίδευσης Αχαΐας, επίσης παρευρέθηκαν οι πρόεδροι πολιτιστικών Συλλόγων, ο κ Σταματόπουλος Βασίλης του Αγίου Βασιλείου, η κ Ντάγανου Κωνσταντίνα των Αραχωβιτίκων, ο κ Κορωναίος  Νίκος του Ρίου, και η κ Λέκα Ελένη του Ζαβλανίου.

Ήταν μαζί μας  ο κ Τουλιάτος Χρήστος, εκπρόσωπος της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ και οι πρώην πρόεδροι του πολιτιστικού Συλλόγου Ακταίου, ο κ Ανδρέας Μουτούσης, ο κ Στάθης Πυλαρινός και η κ Γιάννα Αραπάκου. Η εκδήλωση έκλεισε με τα χορευτικά μας, υπό την διδασκαλία και καθοδήγηση του χοροδιδάσκαλου κ Γρηγόρη Κατσίκη.