Πάτρα: Βιοτεχνικό Πάρκο – Κλέβουν τα καλώδια, για να πουλήσουν τον χαλκό

Δεν αλλάζει τίποτα. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά και γενικότερα μέσα σε ένα χρόνο έχουν γίνει αρκετές κλοπές, στο Βιοτεχνικό Πάρκο της Πάτρας.

Διαρρήξεις στις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων που στεγάζονται στην περιοχή. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά οι «κυνηγοί μετάλλων» καταστρέφουν και τις υποδομές. Χαρακτηριστική η φωτογραφία από εγκατάσταση με καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος που πρόσφατα τοποθετήθηκαν στην περιοχή! Μέλη του συνεργείου είδαν την επόμενη μέρα το φρεάτιο ανοιχτό και δεν ήταν δύσκολο να καταλάβουν τι είχε συμβεί! Είχαν ! «Απορούμε πως δεν σκοτώθηκε κάποιος. Πως δεν υπέστη ηλεκτροπληξία» δηλώνει στην «Πολιτεία» μέλος συνεργείου.

Οι επιχειρηματίες της περιοχής βρίσκονται σε απόγνωση, βλέποντας ότι η υποβάθμιση του Βιοτεχνικού Πάρκου έχει φέρει αυτά τα αποτελέσματα, δίνοντας την δυνατότητα στους διαρρήκτες να αλωνίζουν. Οι επιχειρηματίες ζητούν από την δημοτική αρχή, τον φορέα υλοποίησης του Βιοτεχνικού Πάρκου, να λάβει άμεσα μέτρα και να προχωρήσει άμεσα σε παρεμβάσεις.

Παρεμβάσεις που έχουν να κάνουν με την φροντίδα του πάρκου, την αλλαγή του φωτισμού, αλλά και άλλων έργων που μπορούν να συμβάλουν στην αναβάθμιση της περιοχής.